Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a tok jó lessz hozzá tomi?
helyes a telefon n-betűvel kezdődik és a-betüvel végződik mindenki döntse el mi az!gabó ne sérülj be csak poénnak szántam de szerintem megérte!
Omniám nekem is .De csak volt.Lecseréltem gagyibb nokiára
Nem .Ez nem egésuzen így volt.Én nem a belépő miatt nem mentem be.A Yoozsónál nem volt pénz és viszont nekem nem lett volna gazdaságos 4 embert (Yoozso,asszonya,én asszonyom,én) befizetni mindenkit (tehát 4 X hány ezer is?-ehez valóban nem füllött a fogam-Nem értem miért MI) .Én ezt mondtam ott is-10000FT nekem kicsit sok lett volna nézelődésért. Viszont elötte tankoltuk tele a mocct és motorozni akartam mindenképpen ha már nem verek el 10-15 ezer forintot belépőre-sajnálom hogy nem mentem be de ennyiért nem érdekelt a dolog.Saját magamnak+asszonynak nyilván nem sajnáltam volna,hisz ezért mentünk el oda.Amúgy nem volt korán(fél tíz volt és vagy 3 ember volt ébren az egész területen),szerintem nagyon nagyon korán volt.
legalább telefont vettél volna de samsungot nah.... nah jut eszembe gabó mindjárt sokkot kap me asszem neki is valami gagyi samsungja van
jah, ekkora király vagy? Igazából nemtudom, szerintem valami bőr, nem? A gyári full gagyi.
hát akkor nosza csapatépítés aszzony is mondta hogy jönne velünk bizt nem enged el egyedül ezt nem is értem miért
milyen jellegü tok kéne bör neoprém textil?vagy mi?
Nosza.Csapatépítés indul .Márciusra összejöhet még valami tán.
Omnia II-höz nincs valami normális tokod?
nem korán volt csak kicxsit svábot játszottál és sajnáltad a pénzt a belépőre ez nem gáz csak ne ködösíts de remélem idén rá tudlak venni hogy motorral menjünk kiállításra
nem hiszem mondom hogy már nem érdekel annyira bár azért néha bénázok aztán felkapja az elejét sajnos még nem érzem a kuplungot!viccet félretéve már jobban szeretnék inkább valami jó nagy robót inkább kényelmesebb legyen és mellé 1 krosszmocit na azt lehet kenni!kényelmesen túrázgatni nekem jobban bejönne ha volna valami normális csapat akikkel lehetne!
Nemén
Ja emlékszem .Ez az a felvonulás volt?Korán volt még és motorozni akartam de izibe,azért nem mentünk be.Asszem mi utána leugrottunk balcsira moccozni 1 kanyart.
.Ne bánts Tamás.Most írta hogy még nem felejtett el TELJESEN kerekezni.Most hogy piszkálod többet fog menni 1 keréken mint kettőn .
Amúgy én nagyon benne lennék újból 1 kis csapatos moccozásba,kapcsolattartásba de...szétesett a dolog rendesen.Dzsozét sajnálom,vele jó volt menni mindíg,Firével szintén király volt de ő meg asszonyozik (bár Roxi is menne többet szerintem ),a Miklós eladta a 636ot(ki tudja mit vesz és mikor),a barcsi kollegák nem nagyon mernek jönni velünk,a Yoozsóból kiveszett az elszántság,és te is többet gályázol mint régen-vagy valami.Legtöbbet az XX es barátommal megyek meg néha néha sógorommal meg sokat vegyesvágottan pár részetekről ismeretlen haverommal.Bár Firével azért szerencsére hetente 1X sikerült összefutni menni eggyet még.
tomi a simsonnal is lehet kerekezni pedig az csak 3 ló régebben még sokat baromkodtam sokkal jobban ment de nem akarom sokáig fent tartani me megen megadja magát bár lehet látni sv-ket amikkel kilómétereket mennek keréken és semmi bajuk de én még sokáig szeretném használni de abban igazad van hogy szar gyenge de pl valamelyik nap is mentünk asszonnyal 1 száz kilómétert semmi gond nem volt vele főleg most hogy rövidebb az áttétel!pedig gabó mondtam de nem fogok nektek idén se könyörögni hogy menjünk motorral ha ti nem akartok ! és mi direkt mentünk a felvonuláson ez akkor volt mikor ti nem jöttetek be naon jó volt meg is nyeretm a hordó gurító versenyt itt a kupoa a szekrényen kár hogy nem jöttetek be!
KOCSOG:). .Menjünk motorral mi. . .
Kevés az a 70 ló, hogy nem akar fennmaradni az eleje?
Azon voltál direkte,vagy csak belekeveredtél a felvonulásba.Múltkor néztem mikor felraktad ide.
nekem mondod hétfö megen meló már rosszul vagyok ha rá gondolok!jó lenne ha összehoznánk megen valami jó csapatot a mocizáshoz !jah és megen motorkiállítás sem lenne rossz z jó móka volt és én hiába könyörögtem hogy motorral menjünk de ti... ááááhhh
bár kb ez volt a fél éves össz kerekezésem már nem vagyok rákattanva inkább nyugisan csak csak kipróbáltam hogy menne e még de azé még sikerül bár már nem úgy mint régen többet kellne gyakorolnom de nem akarom nyúzni a gépet!
Velem se történik semmi extra.Unaloműzésként nézegettem a gépemen lévő archivumaimat és szemezgettem a "régi" szép idők képei között.Mikor még megvolt a motoros csapat és minden nap mentünk eggyütt valamerre.Az elmúlt 2 hétben meg mivel szabin voltam családoztam csak szinte.Jó volt nagyon.De hétfőtöl megint gálya és hajtás lesz sajnos-
van ilyen is
meg feltettem a szentlászlói vonulást is mostanában van kicsit időm ilyenekkel foglalkozni!