Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok mizu veletek?motorház pécs a héten megnézzük a skippert csak idő hiányban szenvedünk!
Hát, majdcsak lesz valahogy...Mondjuk ez tetszene Csak, ennyi pénz a világon nincsen...
Aaaaaz gáz .Ez dühítő tud lenni rendesen.
bassz, volt egy K4-es 600 gixxer nagyon jó árban...fél órán múlt, hogy lecsúsztunk róla sajnos
Hy Roli .
Akkor király.És következő kiszemelt már leledzik valamerre?
Szép estét Mindenkinek!
Elám..
Elkelt az SV?Nem látom már a hirdetést fennt.
Hy Tamás.Látom megjöttél .Igen motor.Esküszöm.Utánanéztem.És az.Tuti.
De ha te nem tudod mit kell róla tudni akkor itt senki .
Nincs vele tapasztalatom.Úgy álltalában semmilyen tapasztalatom nincs eggyik suzuki modellel sem.Tán van itt valakinek tapaszutalata (vagy hallomása) aki tud segíteni neked.Vagy jobb ötlet:olvasgas a népítélet című rovatot itt a sportmotoron belűl.vagy neten nézz motortesztet róla,az többet segítene neked szerintem-több ember véleménye többet ér.

Fire.Hazaértetek a pizzázásból?Vagy még mindíg csipegettek ?Holnap majd rádcsörgök ha nem felejtem el akarok kérdezni tőled vagy fatertól valamit .
valami motor lehet talán... én ezt gondolom
Különben mit gondoltok a Suzuki RG-ről? Mert még nincsen tapasztalatom vele...:D
hát, mennék én, csak nincsenmivel Nektek kellemeset
Köszönöm mindenkinek aki segített !
Jaja,vmikor 3körül tervezem. Rádcsö9rgök akkor ebéd után. motorházas Tamás? Esetleg délután?
Igazoltan voltam távol....autót néztünk Győrben és reggel 4-től tartott a program
Jóreggelt mindenkinek.Fire,ha mész én mennék veled valamerre csavarogni eggyet.Már ha d.u-n akarsz menni mert most gálya van délelött.Na majd valamikor.
Majki1111:Motor adásvételi minta:www.google.hu,motor adásvételi szerződés.Enter:769 millió oldalt kidob ahonnan letölthető és kinyomtatható olyan színben amit csak akarsz.Elvileg bármelyik jó szerintem ezek közül .
Üdv az Uraknak!

Ha esetleg valakit érdekel akkor a héten, vagy a jövő héten tervezek Figyelek rájuk! matricát rendelni/venni. Ha kell vkinek szóljon minél előbb!

http://www.motorosok.hu/portal/index.php?page
=4
Vasárnap szabadnap volt ?
Amúgy szép jó reggelt! Esetleg ma délután kinek lenne kedve egy lazát csavarogni?
Gondolom a bökkenő az volt,hogy ezres sportmotort eddig max képeslapon láttál... Nem baj,itt egy adásvételi minta:
www.reveszeubonto.hu/images/ad...
Igen mondjuk megvolt az is egy kis bökkenökkel És szerintem vannak a Pláza parkolójában jó hajtű kanyarok elöször azon, majd a Pécs-Orfű De valaki nem tudna a mail címemre küldeni egy Adás-vételit? Nagyon megköszönném ... A cím : majki1111@citromail.hu

Üdv mindenkinek...
Szép estét Mindenkinek!
Ez mekkora...