Nincs vele tapasztalatom.Úgy álltalában semmilyen tapasztalatom nincs eggyik suzuki modellel sem.Tán van itt valakinek tapaszutalata (vagy hallomása) aki tud segíteni neked.Vagy jobb ötlet:olvasgas a népítélet című rovatot itt a sportmotoron belűl.vagy neten nézz motortesztet róla,az többet segítene neked szerintem-több ember véleménye többet ér.
Fire.Hazaértetek a pizzázásból?Vagy még mindíg csipegettek ?Holnap majd rádcsörgök ha nem felejtem el akarok kérdezni tőled vagy fatertól valamit .
Jóreggelt mindenkinek.Fire,ha mész én mennék veled valamerre csavarogni eggyet.Már ha d.u-n akarsz menni mert most gálya van délelött.Na majd valamikor.
Majki1111:Motor adásvételi minta:www.google.hu,motor adásvételi szerződés.Enter:769 millió oldalt kidob ahonnan letölthető és kinyomtatható olyan színben amit csak akarsz.Elvileg bármelyik jó szerintem ezek közül .
Igen mondjuk megvolt az is egy kis bökkenökkel És szerintem vannak a Pláza parkolójában jó hajtű kanyarok elöször azon, majd a Pécs-Orfű De valaki nem tudna a mail címemre küldeni egy Adás-vételit? Nagyon megköszönném ... A cím : majki1111@citromail.hu
De ha te nem tudod mit kell róla tudni akkor itt senki .
Fire.Hazaértetek a pizzázásból?Vagy még mindíg csipegettek ?Holnap majd rádcsörgök ha nem felejtem el akarok kérdezni tőled vagy fatertól valamit .
Majki1111:Motor adásvételi minta:www.google.hu,motor adásvételi szerződés.Enter:769 millió oldalt kidob ahonnan letölthető és kinyomtatható olyan színben amit csak akarsz.Elvileg bármelyik jó szerintem ezek közül .
Ha esetleg valakit érdekel akkor a héten, vagy a jövő héten tervezek Figyelek rájuk! matricát rendelni/venni. Ha kell vkinek szóljon minél előbb!
http://www.motorosok.hu/portal/index.php?page
=4
www.reveszeubonto.hu/images/ad...
Üdv mindenkinek...