Szokott ám még pár ember lenni.Fire-Trolika-Tamás meg még páran.Bár amilyen jól indult tavaly... .Jó lenni megint ha lenne egy összetartó társaság.Már jó ha 4-5 en összejárunk a társaságból többször.De csak helyrejön ez megint.
Köszi hogy nem toltál le .De ez maradjon is így.Tudod.Lassan jársz...Ha meg nincs semmi elötted és egyenes van akkor lehet menni egy kicsit jobban is ha biztonságos.
Meg meleg volt amikor vasárnap kaposvár után megérkezett az M5 BMW s sötétbőrű menőgyerek vagy 220 al mögénk.És jött is végig mögöttünklassítás nélkül.Aztán egy egyenesben 270-80 körül kezdett eltünni a tükörben.Na az félelem volt hogy meddig akar még jönni a seggünkbe.Még jó hogy 250 nél a comp.leszabályozza a "szar" német cirkálót.Bazz.
De azt nem veszed figyelembe hogy nálam nincs plexi ja és akkora hátam van mint 1 IFA plató ezért is hogy szembeszéllel nem tudtam haladni!De nem irok semmit nehogy azt hidd hogy ezek csak üres kifogások!AZ-AZ igazság hogy legyen 1 jó napod ezért hagytalak menni
Na meg mikor a Trolika megérkezik mögöttem/meg majd mögötted vagy bárki mögött 1 keréken és matekolsz,hogy megáll e 150 nél 1 keréken időben vagy cibáld arrébb a vasat a segged alatt.Na akkor a félelem...
jajaja!az 5-et akkor raktam mikor jött az auto! egyébként vérszemet kaptam !nem is kell mostanában nagyobb !BŐVEN elég !ja jovolt multkor!bocs ha lassan irok de nem vagyok 1 számitogép guru
Aaaah most olvasom át.Kiült a félelem az arcomra? .Inkább a meglepetés hogy mersz 80 nál jobban is menni .De csak óvatosan azért.Nem szabad mindíg mindenhol 150 el menni .Na ha 300 al érkeztél volna meg.Na akkor a félelem ült volna ki.Akkor igen.És inkább azért hogy hogyan fogsz megállni azzal a fékrendszerrel.Na az igen .Akkor félelem lett volna és meglepetés az arcomon .
De ezek szerint megy a 400 as jobban mint 150,csak mint látható volt lassítanod kellett az autók miatt,én meg nem akartam lelépni előled mert rendesen nagy volt a szembe forgalom.Vigyázni kell sok a hülye autós is,de azért láttam élvezted hogy mehetsz gyorsan is .
Jaaa.Nem találtam a 2.fokozatot szerintem .Akkor vettem észre ugyanis hogy 150 el jössz mögöttem amikor akartam 2-be rakni a kawát 130 nál .De szerintem te ott már a 8.ot kerested és vagy 3 fordulatot tekertél a jobb kormánycsutkán .
TE NEM HIVSZ mocizni!Vagy értem már multkor be voltál tojva ha letollak az útrol !Na jólvan csak vicceltem !De azért láttam a tükrödbe ki ült az arcodra a félelem
bár ahogy most mondták hogy csüt.ön 26 fok meleg.Tavaly decemberben még vígan moccoztam párszor a 15 fokba.Talán idén is ilyen lessz az idő hogy lehet menni .
Azt látom hogy csilli villi lett.Gondolom a képek utána lettek csinálva.Haj ha nekem is ennyi időm lenne hogy tisztogassam.Én inkább motorozok helyette ha van 1 perc időm (ami mostanában semmi nincs)mondjuk amig van rá lehetőség.