motorház tomi szia holnap tudunk kontaktálni webáruház ügyben?mert akkor hívlak és meegbeszéljük ma nem volt energiám semmihez tegnap lakodalomban voltunk azt halott voltam ma!megcsináltam az sv-t elöl 1 foggal kissebb hátu2 vel nagyobb eléggé jól meg vele minden lehet neki pakolni és elég hamar utolérek vele mindenkit vagyis túl hamar!
Jaja,kis nyári lófrálásra a maxirobesz is jó lesz A 150 feletti tempót meg meghagyom pályára Z1000-et most már egész jó áron kapni..2004-05-ösök már millió környékén vannak.
HY.Na így már jobban hangzik.Akkor azért mégis lessz valamilyen mocc,max nem sport de a feeling megmaradhat.Én is gondolkodtam sokszor már hogy túl gyors a speed motor magyarországra és nagyon tudnék élvezni valami nakedet helyette.Mondjuk Z1000 vagy valami hasonló motyóra talán én is lecserélném ha adódna a lehetőség .
Szerintem már eldöntöttem Utcára újítunk egy 500 Beverlyt vagy egy nagy Burgmant,és ha motorozhatnék van,akkor arra tökéletes lesz Pihenőhöz meg max csak beszélgetni járok ki..
Szerintem ezután érdemesebb lesz ott a külsőből jobbra leállni és balra kikanyarodni.
Akkor legalább tisztán látható mindkét irány.
Bár én nem használom ilyenekre azt a szakaszt...
hát ez fasza....legközelebb inkább csak akk fordulok meg ott ha nincs mögöttem senki.....amúgy is nagyon gáz ez a balra fordulósdi...de az ilyen balfasz még az autót se vette volna észre sztem. Én mindig behúzódok amennyire lehet de hát téleg nem látod milyen hülye jön mögötted.
Hah.Úgyse fogod kibírni.Azért szeretsz te is menni ha nincs elötted semmi (busa térdkoptatás stb) és szar amikor jön a tavasz és mindenki hozza ki a moccot tisztogatni gurulgatni eggyet.Mikor hallod a sor 4 hangját hogy visít akkor gondolkodol hogy de jó lenne menni eggyet túrázni,kanyarogni vagy csak menni bármerre eggyet.Én tudom milyen szar érzés amikor eladtam régebben a mocit és láttam hazafele menet hogy motorozgatnak az emberek és meg poshadok a kocsiba.Tavalyig bírtam (elötte 2 évet szenvedtem mocc nélkül) és vennem kellett látod.És "sajna" nem pesten laksz hogy gondolsz eggyet és 10 perc múlva már húzod a ringen a gázt,hanem havi 1X berakod a német kisteherbe és utazol 500 kmt sok pénzért 2 óra élvezetért.Bár az a 2 óra tömény öröm az tuti. Én magamat ismerve nagyon nehezen bírnám ki ha látom mindenki megy én meg otthon poshadok 35 fok melegbe.Amúgy meg abban abszolút igazad van hogy nem tudsz vigyázni ha más nem vigyáz,és hogy veszélyes az utcai motorozás.Ez tény,de mégis szeretsz motorozni nem?
Hát ez a baj,hogy nem tudjuk kivédeni...most is hívtak pestről az R6 miatt,remélem elviszik a francba,és hagyom a francba ezt az utcai motorozást. Marad a robogó a városba,speedet meg újítunk egyet pályára. Nincs hangulatom egy figyelmetlen hülye miatt az út szélén elpusztulni.
Hát ja.Ez ellen nincs mit tenni.Mostanság én is viszem a nagyobbik fiamat néha néha 1-2 kört magam mögött,de csak különös figyelemmel és úgymond minnél kissebb forgalmú részeken max.60-70 km/h val.89 milliószor jobban figyelek mintha egyedül mennék és ha csak gondolata és a lehetősége merül fel annak hogy elöttem lassít vagy kanyarodik valaki már akkor is 9 km köv.távolságot tartok.Csak ugye ha hátulról jön 1 ilyen figyelmetlen sóför azt nehéz kikerülni bármennyire is tud motorozni és figyel az ember.Remélem nincs nagy baja a srácnak.
Valszeg a komlói srác lehetett.. Láttam majd minden 7végén...elég jól keni pedig...de, ezek szerint nem is az ő sara volt...pellérdi barátunk hogy van? tudtok róla valami?
Nem gáz csak azt akartam kérdezni kint vagy e.Gyereknek akarok venni Pocket bike-ot és nem tudtam van e kint ilyen a motorvásáron,régen árultak de mostanában nem láttam hogy árult volna valaki.Kissé rácuppant a motorozásra a gyerkőc .
Hallo! Sorry,hogy nem nem voltam elérhető,de nagyrészt ki voltam kapcsolva. Jaja,vásár nekem tegnap kimaradt. Néha kell a lazulás is ,tényleg ajánlom mindenkinek.
Mától tényleg Pécs környéki motoros lettem.Ma hoztam le a paripát
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Akkor legalább tisztán látható mindkét irány.
Bár én nem használom ilyenekre azt a szakaszt...