Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fix nincs, a szekszárdiak szoktak mérni igazán...szóval Szekszárd-Bonyhád között kell figyelni...Bonyhádtól pécsig még nem találkoztam trafival nagyon. mondjuk mielőtt beérsz Pécsre a 4 sávosnál azért figyelj Mondjuk Én nem szeretek a 6-oson Pécsre menni...az út is fos
Győr.Guglimapsz úgy mutassa hogy Fehérvár onnan a 63-as és utána rákanyarogni a 6osra.csak az érdekelne h van-e törzshelyük illetve van e fix valahol.vagy olyanok csak ótópályán vannak?
köszi a segítséget előre is
Attól függ honnan jössz
hali.nekem egy olyan segítség kéne, hogy Pécs felé a 6os úton szoktak valahol trafizni ?valamikor hétvégén mennék le majd és nem akarok beléjük futni.
Hát igen,akkor a zsé ugrik a kasszából az igaz.Ha rendszámozva lesznek a kismotorok (robogó stb)akkor azt is lehet majd 2 személlyel használni vajon?Bár ez engem nem érint csak kiváncsi vagyok rá.Amúgy ki van ez megint találva rendesen.Rendszámozás egy valag pénz lessz,+gondolom akkor már lesz rá valamiképpen adó is,meg persze átírási költség meg stb stb.Tehát nem lessz lényegesebben olcsóbb a fenntartása mint egy nagymotornak.Pedig ez volt eddig a vonzereje a kismotornak.Apa megveszi 100 e-ért kisfiának suliba,boltba járni stb(+nem töri ki vele a nyakát és megtanulhat közlekedni is némileg száguldozás nélkül).Olcsó fenntartás,költséghatékony üzemeltetés.DE.Ha ez így megy tovább akkor a biciklire is kell majd rendszám,adó biztosítás stb,aztán a gördeszkára is mert miért ne .Bele se merek gondolni amikor majd a babakocsit ki kell télre vonatnom a forgalomból mert már kinövi a kisgyerköc .
jaja, dehát a pénzét bukja...
ha rendzámozva lesznek a 50 esek is akkor talán kevesebb lopott motor lesz...
Mondjuk ez igaz.De igazolja a papír hogy nem te loptad,jóhiszemű vásárlóként meg legalább nem indul ellene eljárás.Legalábbis szerintem,de ez nem tuti.De ha lopott akkor az is igaz hogy le fogják foglalni szerintem is.Erre meg az a megoldás hogy ne legyen lopott,tehát időt és energiát nem sajnálva utána kell járni.Persze valszeg én se rohangálnák utána ahogy magamat ismerem,csak okosnak lenni meg ide leírni valamit könnyű .
hali!
bocs, hogy beleugatok...
a nem tiszta a vas akkor teljesen mindegy milyen papír van hozzá... ugyis lefoglalják ha kiderül...
én átéltem ezt
Amúgy a kanyarodást meg ha gyakorolni szeretnéd (szerintem nagyon fontos dolog ) akkor leginkább a lassú orfű-pécs stb szakaszok jók erre a célra szerintem.
De az mindenképpen legyen nehogy gáz legyen a dologból ha tényleg nem tiszta a vas.
Az adásvételis dolog az úgy megy hogy ki kell tölteni értelemszerűen.
Hy mindenkinek.Majki.Az adatlapodon az van hogy idézem:Pogányi Repülőtér : Yamaha YZF-R1 2008.Nos ha ez így van akkor nem kell semmilyen gyakorlás neked .Ha akár el tudsz vele indulni és nem dobod el 2 másodperc alatt már az is nagy tudást rejt magában részedről.Váltani meg nem száguldozva,kihuzatva kell megtanulni hanem akár pld.lassú tempóba.Azon kívül inkább elindulni megállni kell igazán megtanulni és nem gyorsulni.Persze te azt csinálsz amit akarsz és úgy ahogy akarod mindez nem kioktatás csak jótanács.Gyakorlásra a tescó parkoló mint Fire barátom írta jó és elég nagy is.Amúgy motorozni csak sokat motorozva fogsz megtanulni igazán.
Motorozni tudok csak ezelött 2 évvel ültem utoljára váltós motoron...Azt mondják nem lehet elfelejteni de nem akarok egy kereszteződésben lefulladni :D De ez a Plázás jó ötlet...Köszönöm
És egy utolsó kérdés : Az Adás-vételis dolgot tudjátok hogy, hogy megy?
Igen erre én is gondoltam! :D
Miért akarod kihuzatni,ha még rendesen motorozni sem tudsz? Pötyögj el vele normálisan a környéken,Fema parkolónál még a plázás vagy tesós parkoló is jobb éjszaka.
Az meg hogy lopott téged ne érdekeljen,eredetvizsgára úgysem viszed,ha 50-esként használod,nem?!
Májki...Pécsen a motoron ülve lehet a legjobban megtanulni...
ketté vágta a linket :D

http://www.hasznaltauto.hu/2795400_suzuki_alpina
_1988
Sziasztok!
Elöször is Üdv mindenkinek ! Új vagyok itt!
Előszőr azt szeretném megosztani hogy mit ki nem néznek egy Szegény suzuki RG-ből...
http://www.hasznaltauto.hu/2795400_suzuki_al
pina_1988
Ez lesz az enyém jövö hétfőn, de félek hogy lopott... Hogy tudnám letesztelni az ürgét? ha már egy RG-re Alpinat ir XD
És lenne még egy kérdésem! Hol tudtok Pécsen egy helyet, ahol meg lehet tanulni rendesen váltani? Tudom hogy idétlen kérdés de uton elég rossz nézni hátra fele hogy mikor akarnak eltaposni :D Én a Fema Parkolóra gondoltam csak az pici...(nem lehet kihuzatni :D) Ennyi kérdésem volt,
Üdv, majki1111
Üdv!

Köszönöm előre is!
110/70 17,160/60 17 ilyenek kellenének,de majd kicsit később,lehet hogy majd csak tavasszal,mert egyenlőre a költözéssel,meg munkakereséssel vagyunk elfoglalva.(Ha esetleg tudtok róla,hogy szakácsot keresnének valahová szóljatok lécci Meg egy lakásra is szükségünk lenne esetleg ha erről is lenne valakinek infója .)Aztán majd győzöm meghálálni a sok szívességet
Műanyagos + fényezőben tudok segíteni... ha gondolod, küldj 1 mélt, és megadom a tel.számokat.
Szia Gumi ügyben 20000.-ft tudok párban ird meg a méreteket meg a márkát Dunlop , Bridgestone, Michelin ilyenek vannak.
Üdv!

Hol érdemes körbenézni gumi ügyben?Pellérden találtam aránylag olcsón,de ott az új gumi árakat néztem,és arra most sajna nem lesz keret :(Viszont a fejidomom egy kis korrekcióra szorul.Valamelyik
előző tulaj szerintem leszerelte,és nem jól rakta vissza.Helyre kéne pofozni(valószínüleg vágni+hegeszteni a tartófüleket),meg a műanyag részt hegeszteni,és festeni(mert sajna pereceltem egyet,és elrepedt).Tudtok esetleg ajánlani valakit,aki megcsinálná a télen?HA lehetséges minél olcsóbban
sziasztok!
tudja valaki véletlenül, hogy ki a szervezője ennek:
http://www.nightinfo.hu/bulik/... ?
köszi
kissb
Okés!Úgy legyen!
Összebeszélünk,aztán kiokoskodunk majd vmit