Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem mihamarabb rendbe jön,és köszi,hogy szóltál az esetről.
ja.
ez van
asszem ez az a piros MRA plekó volt
Fasza...egy ugyanilyen gép van a régióban,csak azon piros plexi volt...komlói srác,isemerem. Ez a szezon is csupa móka,kacagás....pics@ba!
megnéztem az adatlapodon a motort, full ugyanaz minden rajta.
a mecsextrém park előtti kereszteződésben történt, komló felől jött a srác, meg akart fordulni visszafelé, és egy nő jött szintén komló felől, nem vette észre hogy a srác ott áll a belső sávban balra indexelve, és hátulról kiszedte a sorból. szét volt kenődve a vér a tankon, nagyon csúnya volt. egy opel corsa volt aki elütötte
Ja..Hello mindenkinek.
Az komoly.Remélem nincs nagy baja a srácnak.
Helyileg melyik részen történt ez pontosan? Ilyen Rossi replika volt,mint az enyém?
hátulról telibeverte egy autós a srácot.mentőhelikoter vitte el, a motor sztem kukás lett, naon széthullott.
Hallo! Köszi az agodalmat,de hála az égnek nem én estem. Tegnap este jötem haza Bikalról,motoron nem ültem. Ha R46-ost zúztak össze,akkor az biztos az a komlói srác volt. Ha vki tud vmit ne tartsa magában,mert én is kíváncsi vagyok,hogy mi van vele
sziasztok
tegnap délután mi volt árpádtetőn? nem Fire motorja volt ott lezúzva, akit elütöttek? most néztem hogy este 10kor írt fire. eladta a mocit, vagy más írt helyette? vagy hogy van?
Szép estét!
Hali!Aki teheti menjen el, nekem elhihetitek,érdemes!
http://www.puchner.hu/index.ph...
Hyyy.Újra itt 2 nap után.Troli.Milyen volt a műsor tegnap plázánál?Kissé elhúzódott fateréknál a tennivalóm úgyhogy nem jutottam már ki semerre.Ma meg halálomon voltam,alig aludtam az éjjel úgyhogy nem nagyon erőltettem a mocizást.Amúgy tényleg jól kihalt itt már megint minden.Nem sokan irogatnak ,én pihiztem,Fire wellnesselt ma,de remélem holnap lessz itt nép azért.Na mindegy,megyek tovább heverészni.
remek ennyire még sosem volt élénk a fórum gratula hozzá üdv mindenkinek!
szia gabó mi megyünk aszzonnynnynynal ki a plázához ha van kedvetek előtte talizhatunk és kimehetünk közösen pár ismim mondta hogy jönnek tehát leszünk páran!várom a visszajelzésed!üdv mindenkinek!ma egész nap mociztam bár nem azért mert akartam hanem kényszerből mert hozni vinni tenni intézkednem kellett a városban és így a pénteki csücsban egyszerűbb volt!
Én szerintem 2 hawerommal kinézek előszőr úgy volt, hogy a kritikus tömegre megyünk, de aztán olvastam ezt és ez sokkal érdekesebb meg jobb
Hy skacok.Holnap megy valaki erre a plazas műsorra?Ja meg már régebben ugyan de szó volt a sásd melletti motoros találkozó szerű összejövetelről is.Most akkor valaki valamerre?
persze nem azért mert még nem vagyok 6 éves
Belépő: Felnőtt: 1700 Ft, Gyerek (14 év alatt): 1000 Ft, 6 év alatt ingyenes

basszus ha tudom hogy lesz ilyen ingyé mehettem volna....
Ugyanmá...szaladva is gyorsabb a bagázsnál...
húfforint
Hy skacok! Az a plázás buli akkor tényleg holnap lesz? Csak, mert valaki elbizonytalanitott és esetleg a belépőt tudja valaki, hogy mennyi? Nádzson köszönöm há kápok választ
Hy skacok,jó idő esetén moccozni?
Idő...rövid idő!