Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öööö...milyen idők is?
Sorrend...ne áltasd magad,Te is tudod,hogy csak idő kérdése
ne nyafizzatok!
tök jó az idő 2 homnap mulva visszasírjátok még ezt
Nem, engem az, hogy most tudtam meg, hogy Lady Gaga-nak farka van...
Egyébként meg, ez a jó sorrend
Mi a kotta arczok? Mindenkit letaglózott ez a buzee időjárárs?
hallo valaki?

UPUPUp
Hallo! Vki van.
Hy.Valaki?
Jó reggelt mindenkinek! Talán ma is motoros idő lesz?!
Jó reggelt!
Jó reggelt mindenkinek.
az mi?:)én még soha nem mertem kerekezni bátortalan vagyok és gyáva:)
szeretnék is mert ezek naon jó kis járgányok!nekem is volt ienem csak sárgába
Feltéve persze ha nem akarsz majd velük 1kerekezni .
Na várj csak.Majd amikor az én Rigám és a Komárom is ilyen állapotba kerül,akkor mehetsz vele 1 karikát .
jah már kb 2 hónapja már úgy megszoktam már nem cserélem le!ezt nézzétek beszarok nekem ez kell!
http://www.kepesmotor.hu/simso...
Nem is kérdeztem..megen együtt az asszonnyal?
Oks.Ma mentem fel pihihez Firéhez dumcsizni egy kicsit és úgy volt utána rohanok haza,de a lelkem nem engedte.Elmentem komló,hetény pécs körre egyedül,lassan kanyarogva csak hogy szellőzzön a fejem kicsit.Mostanság én se sokat húzom a gázt de ideje lenne újra többet menni.Úgyhogy ha megyek akkor mindenképpen szólni fogok.De én csak 15-16 óra után tudok menni a meló miatt.De amúgy jó lenne mindenképpen mocizni kicsit valamerre.
Hy Troli.Szarul megy a smart.Az Sx el lenyomnám lazán .De azért baromira mennék vele eggyet az tuti .Csak legyen szponzor aki gazdagon tolja alám a gumát.Bááááár.Gondold el.Reggel Fél nyolc/rákóczi út/Full dugóban.És mehetnéked van.És nem tudsz.Pedig ezzel lehetne gépelni rendesen.
szia gabo!ha mész mocizni szójjá mán me mán rámférne egy kis gurulás!elég kevés időm van rá mostanság de amikor mondod akk jövök!
Jaja.Ez szép.Nekem is tetszene .Bár majd minden második embernek gixxere van.De ez tényleg szép mocc nagyon.
nézted a linket amit az előbb íÍrtam?
ééééén?télleg nem de mé mondod?
hali...qrvára ráértek sajna...