Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a Trolika itt lenne most tuti fikázna engem gyorsan mert te dicsérsz és nehogy máááááá az úgy legyen .Még jó hogy most nincs itt gondolom nőket hajkurászik megint valamerre .
Nem mester én sose leszek olyan mint te
Ma megtisztogattam a DRÁGÁMAT!Majd megsimiztem és adtam neki 1 jóéjt puszit!
Ez a mester erős volt .Vagy csak azért mert nem basztatnak a rendőrök?Illetve eddig még nem vettem észre legalábbis hogy jönnek utánam ?
Ne emlegesd hogy a sógorom vagy.Kiutálnak . vagy istenként fognak tisztelni téged is ,
raktam fel képeket!MESTER ugye meg vagy elégedve
látom felkerültek a képek is a moccról .És a gixxer K2 álom is .Majd jövőre ha minden összejön gondolom ,
Helóka! Én az igabo01 sógora vagyok!Nekem is 1 ugyan ilyen évjáratu gsx 400-am van !Biztosra mondhatom hogy nagyon jó kis moci!Bár én még csak nagyon kezdő vagyok,szinte semmi összehasonlitást nem tudok irni ,DE azt merem állitani hogy beleszerettem !
Hy
Szép estét mindenkinek
Hogy rohadnának meg....
vissza az egészet.. az szürke/ezüst volt... tiéd meg most néztem bordo vagy valami olyasmi
ma láttam egy gsx 400 at a Felsővámház utcán suhanni.. mintha lett volbna rajta oldaltáska is. kopi Te voltál?
Üdv!
Köszi a gratulát mindenkinek, ezen is új gumák vannak, és jövő augusztusig nem fáj a fejem a vizsga miatt. Remélem a moci miatt sem fog!
Ilyen időben? Szerinted? Max. melegedni
Tegnap d.u 5-6 között voltam kint pihenőnél (ott találkoztam Firével is a túra után ) és rajtunk kívül volt vagy 3 moccos még.Úgyhogy nem volt tolongás hogy hova állítsuk a motorokat .
Kopi0310.Sógoromnak ugyan ilyen vasa van (vagy majfódnem gsx400f) és jó kis gépnek tűnik.Az 200 volt friss vizsgával,új gumikkal stb úgyhogy ennyiért nagyon megérte szerintem.Grat a géphez .
Szépjónapotmindenkinek.
Nocsak, szabadabbra vették a gyeplőt sünék?

Vagy már nem jár ki senki a pihenőhöz?
grat a géphez!
nekem is jo volna valami ilyesmi
Amennyiben tudnád mennyi volt az ára, mégjobban tetszene! Két marhabőr oldaltáskával, egy Givi márkáju dobozzal, Kappa márkáju tank táskával, tárcsa fék zárral, mindösszesen 147000 Ft!
Nekem tetszik...
Üdv a pécsi motorosoknak!
Tegnap hozzájutottam egy matuzsálem korú szörnyeteghez, egy Suzuki GSX 400 személyében (1983-as évjárat). Meg kell, hogy mondjam, le a kalappal az előző gazdik elött, mert minden gyári rajta, (bőr oldaltáska, Givi doboz, tank táska, kivétel) és kitűnő állapotban van a kicsike. Pár dolgot kell csak cserélni, pl: hátsó lengővilla szilent, szelepfedél tömítés, első kormánycsapágy, de erre lehet, hogy elég ha ráhúzok. Egyszóval potom pénzért hozzájutottam egy szuper állapotú mocihoz. Tervem szerint tavasszal már a pécsi motorosokkal gyűröm az aszfaltot. Széles utat, olcsó benzint, döglött sünöket mindenkinek!
Noo,csak megmutatták magukat,persze pont mire megmelegedett a gumi
No, azt mivót a pihenőnél? Sünök voltak ?