Ha a Trolika itt lenne most tuti fikázna engem gyorsan mert te dicsérsz és nehogy máááááá az úgy legyen .Még jó hogy most nincs itt gondolom nőket hajkurászik megint valamerre .
Helóka! Én az igabo01 sógora vagyok!Nekem is 1 ugyan ilyen évjáratu gsx 400-am van !Biztosra mondhatom hogy nagyon jó kis moci!Bár én még csak nagyon kezdő vagyok,szinte semmi összehasonlitást nem tudok irni ,DE azt merem állitani hogy beleszerettem !
Tegnap d.u 5-6 között voltam kint pihenőnél (ott találkoztam Firével is a túra után ) és rajtunk kívül volt vagy 3 moccos még.Úgyhogy nem volt tolongás hogy hova állítsuk a motorokat .
Kopi0310.Sógoromnak ugyan ilyen vasa van (vagy majfódnem gsx400f) és jó kis gépnek tűnik.Az 200 volt friss vizsgával,új gumikkal stb úgyhogy ennyiért nagyon megérte szerintem.Grat a géphez .
Amennyiben tudnád mennyi volt az ára, mégjobban tetszene! Két marhabőr oldaltáskával, egy Givi márkáju dobozzal, Kappa márkáju tank táskával, tárcsa fék zárral, mindösszesen 147000 Ft!
Üdv a pécsi motorosoknak!
Tegnap hozzájutottam egy matuzsálem korú szörnyeteghez, egy Suzuki GSX 400 személyében (1983-as évjárat). Meg kell, hogy mondjam, le a kalappal az előző gazdik elött, mert minden gyári rajta, (bőr oldaltáska, Givi doboz, tank táska, kivétel) és kitűnő állapotban van a kicsike. Pár dolgot kell csak cserélni, pl: hátsó lengővilla szilent, szelepfedél tömítés, első kormánycsapágy, de erre lehet, hogy elég ha ráhúzok. Egyszóval potom pénzért hozzájutottam egy szuper állapotú mocihoz. Tervem szerint tavasszal már a pécsi motorosokkal gyűröm az aszfaltot. Széles utat, olcsó benzint, döglött sünöket mindenkinek!
Köszi a gratulát mindenkinek, ezen is új gumák vannak, és jövő augusztusig nem fáj a fejem a vizsga miatt. Remélem a moci miatt sem fog!
Vagy már nem jár ki senki a pihenőhöz?
nekem is jo volna valami ilyesmi
Tegnap hozzájutottam egy matuzsálem korú szörnyeteghez, egy Suzuki GSX 400 személyében (1983-as évjárat). Meg kell, hogy mondjam, le a kalappal az előző gazdik elött, mert minden gyári rajta, (bőr oldaltáska, Givi doboz, tank táska, kivétel) és kitűnő állapotban van a kicsike. Pár dolgot kell csak cserélni, pl: hátsó lengővilla szilent, szelepfedél tömítés, első kormánycsapágy, de erre lehet, hogy elég ha ráhúzok. Egyszóval potom pénzért hozzájutottam egy szuper állapotú mocihoz. Tervem szerint tavasszal már a pécsi motorosokkal gyűröm az aszfaltot. Széles utat, olcsó benzint, döglött sünöket mindenkinek!