Én még nem merem annyira dönteni a gépet.Nem régóta van meg,és nem is tudtam sokat menni vele,mert dolgoztam.Meg a gumik sincsenek a legjobb állapotban.Először gumát kell még szereznem,meg hát egy normálisabb ruha sem ártana.Lehet,hogy a vasam ismerős valakinek,mert pécsi tulajtól vettem.
Még Kőröshegyen vagyok.Elég jó az út ott.Széles,és sima,lehet döntögetni,csak figyelni kell,mert eléggé forgalmas :(.Viszont a felső körforgalom után ha továbbmentek Bálványos felé,6-700 méter múlva a domb tetején balra van egy kis aszfaltos út,ott van egy pihenő,onnan csodás a kilátás.
Szia Zoli. Tervesztük a haverokkal hogy egyszer elmegyünk a völgyhidhoz motorozni. Te ott laktál Köröshegyen, milyen az a rész a két körfoprgalom közt?
Nemsokára én is Pécs környéki motoros leszek.Hétfő költözöm Bükkösdre.Valószínüleg majd egy kis segítségre szorulok.Eseteleg ha gondom lesz,fordulhatok hozzátok?
Széles utat mindenkinek
Hy.Azt utca címét nem tudom pontosan de a pannonautóval szemben az alagút alatt (verseny utcában) csinálnak fék és kuplung ferodoloztatást autóhoz és motorhoz is relative olcsón,garanciával.De ha 600ccm nél nagyobb a vas akkor azért közöld velük,mert azt mondták egyszer 1 haveromnak az 1100 ccm rehogy az már nem biztonságos annyira a nagyobb speedről való megálláskor mintha gyáriba megrendelné,bár igaz hogy árban töredéke a gyárinak.Viszont ha nem száguldozol nagyon és nem baj ha puhább a fék és nyúlósabb akkor szerintem érdeklődj náluk-nem tudom mihez kell mondjuk.
Hy Troli.Köszönöm szépen.Akkor majd összefuthatunk valamikor azt meghallgatnám azt a kipuffot én is.Amúgy szerintem nem lehet elég hangos egy motor soha annyira hogy odafigyeljenek rád az autósok (tisztelet a kivételnek).Volt egy idő hogy a gyári dobot raktam vissza a kawára mert szerettem volna hallani milyen a gyári hanghatása,hát mit nem mondjak vagy 3-4 alkalommal jöttek ki elém a 3 nap alatt, és a 6 oson lazán berántotta a tata a kocsiját amivel ment vagy 70 el amikor előzte a 60 al menő teherautót.Picsáztam is rendesen amikor satuztam miatta,nehogy csatt legyen,bár pont nem is mentem gyorsan szerencsére akkor.Úgyhogy akra vissza és had meneküljön előle a csűrhe ha hallja,mert ezt hallja legalább .
Sziasztok! Pécsen van egy hely, ahol ferodolozzák a kuplungot,féket stb...A cimet megtudnátok adni, ha tudjátok miről beszélek? Egy hawerom kérdezte,de nemtudom a cimet
NAGYON KÖSZIIIIIII! ! !
boldog szülinapot gabó!felraktam a kipuffot nagyon állat lett csak be kellett neki rakni a tompítót mert az utcára kicsit sok bár nekem tetszett!azért tekintettel vagyok süket embertársaimra úgyhogy benne marad!
Jövő héten lehet én is tudnék csatlakozni ha lesz valami gurulás!
Gumi ügyben én is használtat vettem olcson és jót.
Én még nem merem annyira dönteni a gépet.Nem régóta van meg,és nem is tudtam sokat menni vele,mert dolgoztam.Meg a gumik sincsenek a legjobb állapotban.Először gumát kell még szereznem,meg hát egy normálisabb ruha sem ártana.Lehet,hogy a vasam ismerős valakinek,mert pécsi tulajtól vettem.
Ha jössz ide Pécsre itt is van egykét kanyar ha szereted!
Még Kőröshegyen vagyok.Elég jó az út ott.Széles,és sima,lehet döntögetni,csak figyelni kell,mert eléggé forgalmas :(.Viszont a felső körforgalom után ha továbbmentek Bálványos felé,6-700 méter múlva a domb tetején balra van egy kis aszfaltos út,ott van egy pihenő,onnan csodás a kilátás.
Ha vmi kérésed,kérdésed,vagy bármi nemű rejtett frusztrációd lenne csak keress minket bizalommal.
Nemsokára én is Pécs környéki motoros leszek.Hétfő költözöm Bükkösdre.Valószínüleg majd egy kis segítségre szorulok.Eseteleg ha gondom lesz,fordulhatok hozzátok?
Széles utat mindenkinek
NAGYON KÖSZIIIIIII! ! !
Csak kell majd egy mindenkinek megfelelő időpontot találnunk!