Áááááh.Én nem vagyok Dr sebész,de a sebészeten dolgozom a 400-ba (osztály,műtő,ambulancia) stb és nem gyengén vannak érdekes dolgok.Akkor tuti ismerem faterodat is.Melyik sebészeten dolgozik?
Sziasztok.Zsolti vagyok az igabo01 sógora és szintén pécsi motoros,bár még azért kezdő szinten .Szívesen benne lennék én is különböző túrás programokban veletek ha lehetőség adódik rá és nem zavarok.
Szeretnék 1 kis segítséget kérni, A bőr motorosruhám szétszakadt pár helyen és szeretném megcsináltatni, nem tud valaki, valakit aki tudna nekem segíteni. Elvittem már több helyre de nem tudták normálisan megcsinálni. Annyira nincs szétszakadva inkább csak a varrás mentén. Pécsen vagy a környéken is jó ha van valaki aki tud segíteni.
A ruha egyébként 1 kétrészes IXS protektoros bőrruha.
hali.
ismét én .most azt meg tudnátok mondani, hogy Pécsen mennyire veszik szigorúan, ha a járdán parkolok motorral?van rá esély h elvitetik vagy belekötnek,vagy ha nem zavar és akadályoz senkit akkor le se sza*ják?
köszi a segítséget
Ha valakit érdekelne akkor ma 13:00 kor mennénk egy rövidebb túrára páran.Ha valaki csatlakozna akkor csörr hogy hol találkozzunk(70/2964021).
Felesleges mesélni, fater is sebész, sajnos magam is tapasztaltam hogy értenek a bőrvarráshoz. Meg mesélt már 1-2 dolgot.
Egy jobb cipész is meg tudja varrni.
Szeretnék 1 kis segítséget kérni, A bőr motorosruhám szétszakadt pár helyen és szeretném megcsináltatni, nem tud valaki, valakit aki tudna nekem segíteni. Elvittem már több helyre de nem tudták normálisan megcsinálni. Annyira nincs szétszakadva inkább csak a varrás mentén. Pécsen vagy a környéken is jó ha van valaki aki tud segíteni.
A ruha egyébként 1 kétrészes IXS protektoros bőrruha.
elöre is bocs, hogy ide, de sürgős lenne és hátha valaki...
a külső ne tévesszen meg senkit
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
ismét én .most azt meg tudnátok mondani, hogy Pécsen mennyire veszik szigorúan, ha a járdán parkolok motorral?van rá esély h elvitetik vagy belekötnek,vagy ha nem zavar és akadályoz senkit akkor le se sza*ják?
köszi a segítséget
szélvészgyors
grat az uj géphez