Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Sikondai robogos havernak küldöm a képeket.
Jó reggelt mindenkinek.

Ha valakit érdekelne akkor ma 13:00 kor mennénk egy rövidebb túrára páran.Ha valaki csatlakozna akkor csörr hogy hol találkozzunk(70/2964021).
Csak véletlenül vetődtem ide a Dunántúlra
ŐŐŐŐŐŐ, Kiskunhalas, általános sebészet...
Áááááh.Én nem vagyok Dr sebész,de a sebészeten dolgozom a 400-ba (osztály,műtő,ambulancia) stb és nem gyengén vannak érdekes dolgok.Akkor tuti ismerem faterodat is.Melyik sebészeten dolgozik?
A sebészes csak vicc volt.
Felesleges mesélni, fater is sebész, sajnos magam is tapasztaltam hogy értenek a bőrvarráshoz. Meg mesélt már 1-2 dolgot.
Hy Zsoo.Ezek szerint működik a nyeeet.Olvasom amit látok és látom hogy mi lett írva.Üdv a csapatban
Hy everybody.Bálint.Ez csak vicc volt a sebészekkel kapcsolatban igaz? .Tudd meg.Egy jó sebész mindent meg tud varrni .Ha akarod mesélek neked .
Keress valakit aki tud bőrt varrni. (ne sebészt)
Egy jobb cipész is meg tudja varrni.
Sziasztok.Zsolti vagyok az igabo01 sógora és szintén pécsi motoros,bár még azért kezdő szinten .Szívesen benne lennék én is különböző túrás programokban veletek ha lehetőség adódik rá és nem zavarok.
Hello mindenkinek!

Szeretnék 1 kis segítséget kérni, A bőr motorosruhám szétszakadt pár helyen és szeretném megcsináltatni, nem tud valaki, valakit aki tudna nekem segíteni. Elvittem már több helyre de nem tudták normálisan megcsinálni. Annyira nincs szétszakadva inkább csak a varrás mentén. Pécsen vagy a környéken is jó ha van valaki aki tud segíteni.
A ruha egyébként 1 kétrészes IXS protektoros bőrruha.
Jó reggelt.Háát ez gyorsan ment .
szia tamás jó lenne valamikor összefutni mert meg kéne csinálni az adásvételit!úgynézki eladtam a vasat:)
hali
elöre is bocs, hogy ide, de sürgős lenne és hátha valaki...

a külső ne tévesszen meg senkit

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
hali.
ismét én .most azt meg tudnátok mondani, hogy Pécsen mennyire veszik szigorúan, ha a járdán parkolok motorral?van rá esély h elvitetik vagy belekötnek,vagy ha nem zavar és akadályoz senkit akkor le se sza*ják?
köszi a segítséget
Mosmeg irigykedtek...
kiskerekű, automataváltós, ..aggio típusú
szélvészgyors
Hi Every! Milyen új gép lett?
Reggelt'! Ember,ennyi pénzért....piszok mázlista
Jó reggelt Mindenkinek újra!
trolika!
grat az uj géphez
szia tamás ha olvasod ezt akkor holnap egész nap bent leszek a boltban és ha van időd akk ugorj be és megírjuk az adásvételitr!
Vattafákk ? Mindenki téli álmot alszik?
Szia. Azért köszi, te egy jó csávo vagy.
hirdesd máshol IQ, nem ajánlom senkinek, szemetelő ....