Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen mindenkinek .
Nincs vkinek egy shoei (raid II) bukója Pécsett? MEgnézném a pin-lockot rajta, egy parkolóban 5 perc.....hátha...thx
Így van!Isten Éltessen Gabó!
Gabo barátom,majd elfelejtettem: Boldog Születésnapot!
Jó reggelt Mindenkinek!
Halihó! Ne haragudj Gábor,minden oké csak nagyon el voltam havazva ,és a telefonom sem akarta megkönnyíteni az életemet Szóval még élek,csak kicsit összecsaptak felettem a hullámok
autosiskolakekt.hu

a kék T sulit, jó a Zoli (elméletet tartja, kereskedők háza), előadása és motorozik is....a gyakorlati órákon Honda vasak vannak, 500, 250, 600
Ja az Ostyánszki az a Zebra Ostyánszky autósiskola pontosan.
Fire vagy?Kerestél múlt héten de nem vettem észre,valszeg nem hallottam,próbáltalak vissszahívni utána és azóta többször is de nem vetted fel.Minden o.k.?
Trolika.Akkor már vagyunk ketten .Alakul .Remélem azért lesz még pár ember aki akar menni,illetve jönni.
Hy.Én az Ostyánszkyt ismerem és ajánlom bárkinek.Bár nem tudom lehet e alkudni de korrekt szerintem.Én ott vizsgáztam motorral és meg voltam elégedve.Ja és az egyik,sőt,talán a legolcsóbb szerintem.
Nívo autósiskola : 30/2861878 Benkő Jani...Jó fej, csak alkudj keményen
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni: szeretném megcsinálni a motoros jogsit.
Melyik motoros iskolát ajánljátok itt Pécsett? Esetleg azt is szívesen fogadom, hogy melyiket nem
Köszi!
sziasztok !nekünk van kedvünk menni mikndenféle motoros talira gabo
ha van kedvetek menni valamerre csak szóljatok
Skacok.Én mennék erre a találkára.Valakinek még van kedve előreláthatólag?Dumcsizhatnánk ihatnánk valamit azt utána haza valamerre .
Jó reggelt!
Jó reggel mindenkinek
pffff az necces srácnak lett vmi baja nem tudja vki ?
Nem, a balos visszafordító utáni jobbosban
Pihenő utáni balos ? Vagy pontosan hol ?
Halihó! Ki repült el az Sv-vel? Mi van vele?
SV 1000 S ..de, azóta kiderült már...
Milyen motor volt?
HyUhhh.Már megint ?Sajnos nem de én is kiváncsi lennék rá!
Nem tudja valaki, hogy ki dobta el a vasat kedden este a pihenőnél?