Hy.Ja király volt a túra.Sacc kb 400-420 km-t mentünk abszulute túra tempóba és volt időnk csomó helyen megállni nézelődni,kajálni,piálni is.Kár hogy nem jött meg a gumád Fire,szerintem Roxxival ti is bírtátok volna a hülyülést.
Amúgy ha mész/megy bárki/ gurulni csörr azt mehetünk valamerre,részemről is benne lennék egy kis gurulásba bármikor.
Erősen gáz,hogy bepingálta az egészet egy előre összerakott terepmintával,csinált pár ezer tízperces email címet aztán nyert vele egy motort. Vagy előre le volt zsírozva...Szerintem.
sziasztok nekem is összeáll a vas fent lesz a kipuff azt megcsinálom a váltót azt mehetünk majd szóljatok tre is motorház te is csörizhetsz azt mehetünk remélem szerencsésebben mint utoljára!
Szia Gabi! Már éppen hívni akartalak, hogy számolj már be egy kicsit,mert sárgulok az irigységtől már amúgy is Nem baj,jövő héten már mehetünk pár karikát,ha van rá igény
1-2 kép csak 20.-ról túra ninjával.Csomó helyen megálltunk (keszthely-tihany-régi katonai járműbemutatónál útközben valahol-tihanyi kompkikötő-komp stb stb) nem rakom most fel mindet van sok kép csak 1,2-t.
Persze,tiszta sor. Senki sem úgy kel fel,hogy "de szép nap ez egy esésre"
Ha lassab pályát keresel:Szentkút-Remeterét,Remeterét-Lapis,Abaliget környéke....Orfű...sok lehetőség van mifelénk.
Az MZ-t azért sztem b@szhatod pihenőnél Oda kell a teljesítmény.
trolika! ma hallottam,hogy elrepültél,mi van veled? Remélem nem törted össze nagyon magadat sem meg az árkot sem.
Az bizony a Papuki Geoparkban készült. Nem egy bonyolult út. Lemész Nasicéig, onnan lehet kanyarogni a Nasice-Kutjevo-Velika-Orahovica négyszögben
Nem egy Hungaroring (sok a szűk kanyar), és vannak állatok (mármint tényleg állat: sas-nyúl-borz-róka) bőven. Viszont az utak jók, a táj gyönyörű, és még fürdeni si lehet
Amúgy ha mész/megy bárki/ gurulni csörr azt mehetünk valamerre,részemről is benne lennék egy kis gurulásba bármikor.
Én is megérkeztem a nyaralásból!
Látom kezd feléledni a fórum!
Az éjszaka folyamán még lehet benézek!
Jó nektek, itt az Alföld közepénn,az ég világon szinte semmi lehetőség sincs utálok itt lakni ebből a szempontból
Ha lassab pályát keresel:Szentkút-Remeterét,Remeterét-Lapis,Abaliget környéke....Orfű...sok lehetőség van mifelénk.
trolika! ma hallottam,hogy elrepültél,mi van veled? Remélem nem törted össze nagyon magadat sem meg az árkot sem.
Nem egy Hungaroring (sok a szűk kanyar), és vannak állatok (mármint tényleg állat: sas-nyúl-borz-róka) bőven. Viszont az utak jók, a táj gyönyörű, és még fürdeni si lehet