Pedig szívesen meghallgatom a véleményed, mivel soha nem jártam még arra,és gondoltam mielőtt megyek,megkérdezem az arrafelé motorozókat,hogy nagyjából mire is számítsak.
szia motorház pécs !minden tuti volt a kormány megoldva ma intézem a váltót kis mosás és hibátlan a szerkezet bár én kicsit szét vqagyok esve kicsit meghúzódtam de semmi komoly tuti jól vagyok!megjött apuff egész jól néz mi bár lopni már nem tudok majd menni aZ SV-VEL MERT HANGOS LESZ AZ BIZTOS!
Jaja,azok a boldog szép napok.... Neeem,szeretném ha Roxi hosszú életű lenne ezért max.250-ben gondolkodunk jövőre,aztán majd meglátjuk,mire alakul a dolog.
Gumit remélem találunk,mert nagyon mennénk 20.-án.
Hiiiiii.Ezt a képet még én csináltam annóóó.De jó is volt eggyütt moccozni.Jól szétesett a banda sajnos.
Fire akkor készülj a 20.ai körútra ha lessz guma.Bár a Roxi majd úgyis rááll a gumikeresésre helyettetek ha nem igyekszel és intéz majd ő fasza gumit az R6 ra.Elkölti ő majd a 636 árát is gumára ha rajta múlik a motorozás és nem intézkedsz hamar .Főleg ha elmegy tényleg az A jogsira jövőre akkor aztán PáPá R6,Roxi új mocija lessz és Őt hívjuk majd túrázni ám .Na jó jöhetsz te is a robesszal .
Hy Fire.Látod.Én minden nap nézegetem csak semmi téma sehol.Holnap megyel le vásárba megent?Lehet lenéznék dumálni.Meg aztán nem akarsz valamerre moccozni?Csatlakoznék én is lehet valamerre.
Valaki Mecsek környékén tudna ajánlani jó túra útvonalakat? lehetőleg minél több kanyarral
Előreis Köszi.
de majd a Pancsival karikázunk.. vagy a VFR el
Troli...hazafelé minden rendben volt?
nem vagyok ám elveszve teljesen... csak kicsit
hosszu hétvégére milyen (motoros ) terveitek vannak?
Gumit remélem találunk,mert nagyon mennénk 20.-án.
Fire akkor készülj a 20.ai körútra ha lessz guma.Bár a Roxi majd úgyis rááll a gumikeresésre helyettetek ha nem igyekszel és intéz majd ő fasza gumit az R6 ra.Elkölti ő majd a 636 árát is gumára ha rajta múlik a motorozás és nem intézkedsz hamar .Főleg ha elmegy tényleg az A jogsira jövőre akkor aztán PáPá R6,Roxi új mocija lessz és Őt hívjuk majd túrázni ám .Na jó jöhetsz te is a robesszal .