En is erdeklodom Teebee dobja irant! (mar nem csak a kinalat nagy ) Tehat szerintetek osszekoto csovet pecsen tud nekem valaki csinalni? Illetve mivel ez nagyobb ccm-es moccra valo, akkro esetleg furulyaval lehetne segiteni hogy jo legyen az enyemre es ne tegyen rosszat a kis 250esnek? A valaszokert dankesün:D
Amúgy meg érdekes a vita nem?Nyilván megveszed azt amelyik neked a legjobban tetszik,és amelyiknek a leg kedvezőbb az ára.A piaci verseny nyitott.Ha te is 5110 et akarsz eladni 90e-ért és (vagy) n85 8Gb-ot 3e ért nem vitás melyik fog elkelni elöbb nem?
Hy skacok.Troli,Fire ,mi a helyzet?Hétvégén ha jó idő lessz valamerre lépünk?
Trolika.Te meg itten összeugrasztod a jónépet ?Te aljas.Az lessz a fer tőled ezek után ha fogod magad és megveszed mindenki kipuffját ami mondjuk cirka 200.000ből kijönne .És mi meg segítünk felszerelni mindet az sv-re .Még mielött beszólnál nekem is,közlöm a puszta jószándék miatt ajánlom fel hogy 3000 ért eladom neked az AKRÁT.Vagy kérdezd meg a Bodó Mikit hátha leszedi a 636-ról a dobot és elnyomja neked 2000 ért ezek után.Ja.És ha fennt lesz mind a 16 dob az sv-n akkor akár 150nél gázra kerékre fog ugrani a paripa a dobok súlya miatt.Tiszta haszon.
na gyerekek mi az mi történt itt látom ez a fórum játszótérré alakult át azt hittem itten komoly emberek vannak nem gyerekek akik azon veszekednek hogy az egyik elveszi a másik játékát ez kicsit vicces szerintem ebben a világban az tud érvényesülni aki jobb dolgot jó áron tud adni és én meg attól veszem meg a tárgyat aki jobbat jobb áron ad és ezen nincs mit veszekedni!mert lehet hogy a tizedik cuccot fogom megvenni !és akkor is majd megtaláljátok a másikat és panaszkodtok ?remélem nem mert ha ez így menne akkor csinálhatnánk valami jó kis háborút aki erősebb az nyer na mind egy várom az sv s uriember termékét is és az árajánlatot és majd eldöntöm hogy ki tud jobbat mondani sajnos erről szól a világ!nah mind 1 remélem nem sértettem meg senkit majd jelentkezem !és azért nem kell visszaállni az sv kipufff miatt mert az is érdekel és ha ez valakinek nem tetszik akkor jelentkezhet nálam !csak ennyit akartam sziasztok !üdv fire dzsozi gabó jozsó
Csak kicsit furcsa volt, hogy a fórumra nem írt be senki sem már egy napja, de amikor valaki érdeklődik a dobom íránt Te rögtön ajánlasz neki egy másikat.
Nyugodtan add el neki a tied nekem sem annyira nagy érvágás. Csak az ilyenekre szerintem nem árt odafigyelni.
Amúgy sem jelentkezik a srác, nem hiszem, hogy komolyan érdekelné a dolog.
Jaaa most olvastam vissza, mert nem tudtam miről beszélsz Most képzeld el azt, h én nem tudtam, h hirdetsz bármit is (mert ez az igazság) így már érted miért nézek értetlenül. Csak reagáltam EGY kommentre amit épp olvastam. Ha lelki meggyugvást okoz neked a dolog akkor nem adom el a kipuffogót, csak ha már Te eladtad. Ebknt se hirdetem sehol
Semmi írást nem láttam rajta, szép hangja van, ennyit tudok mondani róla Ára meg mittudom én.... amennyi a piaci ára minusz 5ezer. De addig felesleges róla beszélni míg meg sincs. Lehet, h hétvégén kész lesz a papírja már de lehet, h csak kedd környéke..
Jövő héten hozom el az SV-met azon van egy sport dob. De szerintem én gyárival akarom majd használni (azt is kapom hozzá) szóval ha nekem nem kell akkor szólok, itt vagyunk egymás mellett úgyis
Hali! Rászabni tuti, hogy rá lehetne... egy kipufogós pár ezer Ft-ért csinál hozzá összekötőcsövet. Ilyesmi hangra kell tőle számítani.
Ha komoly vásárló vagy akkor csörgess meg és megegyezünk.
Jól megy a gép? Marad még egy darabig?