A diákigazolványt és a forgalmit és a jogsit nem hagytam el.
Ma elindultam halasról Kaposvárra rendszám nélkül és az M9-esen Szekszárdnál megtaláltam a rendszámot.
Estére meg jött egy e-mail hogy megtalálták a tárcámat és hogy hová postázhatják?
Ma este motorozás közben a Kaposvár-Dombóvár-Hőgyész-Szekszárd melletti gyorsforgalmi- Sükösd- Kecel - Kiskunhalas útvonalon elvesztettem a telefonomat és fekete bőr pénztárcámat.
Ha valaki esetleg találkozna valamelyikkel és hívná a 06204714699-es számot, vagy valahogy visszajuttatná, azt nagyon megköszönném neki.
Szia Fano! Használtan vettem a javítást nem én végeztettem, de nem rázott, stb, egyenletesen kopotatott centírnál aszem 10g súly ment rá. pályázni szeretnék,és még puhábbra cseréltem. kb ennyi
Jahm, akkor az nem nagyon kelett senkinek, pedig valami olcsó árért hirdetted....
Pirelli Diablo van gyárilag fent, ahhoz jó lehet hátra (az első még tuti jó)?
Kifosztottak teljesen,volt pár Supercorsa,de azokat nagyon gyorsan elvitték....egy darab 180-as Avon Azaro Sportom van(sport-túra gumi),szép állapotú,3,5-4,4 mintával.
Ma elindultam halasról Kaposvárra rendszám nélkül és az M9-esen Szekszárdnál megtaláltam a rendszámot.
Estére meg jött egy e-mail hogy megtalálták a tárcámat és hogy hová postázhatják?
Ma este motorozás közben a Kaposvár-Dombóvár-Hőgyész-Szekszárd melletti gyorsforgalmi- Sükösd- Kecel - Kiskunhalas útvonalon elvesztettem a telefonomat és fekete bőr pénztárcámat.
Ha valaki esetleg találkozna valamelyikkel és hívná a 06204714699-es számot, vagy valahogy visszajuttatná, azt nagyon megköszönném neki.
Bálint
Tud valaki valóban hőálló matricát kipufogódob tejes hosszára, nem horror áron?
Mi volt vele? Nem akarok gubancot magamnak az olcsóság miatt...
De múltkor volt szelephézag állítás meg karbi szinkron azóta úgy megy mint egy rakéta
De szerintem is ez a Mivv illik egy Tuono Fighter-hez.
Akrával mi lett eladtad?
Meg persze a hangja is durvább.
Láttad az ajtó előtt?
miért cserélted le az akrát ?
üdv
Pirelli Diablo van gyárilag fent, ahhoz jó lehet hátra (az első még tuti jó)?
190-es csak az van amivel én most megyek,de az már annyira tré,hogy kukás és nem eladós
Van valami eladó 190/50-es jó állapotú gumád?