Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az karaly.Akkor szerencsés vagy az tuti .
A diákigazolványt és a forgalmit és a jogsit nem hagytam el.

Ma elindultam halasról Kaposvárra rendszám nélkül és az M9-esen Szekszárdnál megtaláltam a rendszámot.
Estére meg jött egy e-mail hogy megtalálták a tárcámat és hogy hová postázhatják?
Bazz Bálint,van valami amit nem hagytál el?Még jó hogy a motor megvan és hazaértél vele.Kemény.
Átok ül a motoron
Egy út alatt ez azért nem kis teljesítmény...
Most látom hogy a rendszámot is elhagytam. UIR-853
Sziaszok.

Ma este motorozás közben a Kaposvár-Dombóvár-Hőgyész-Szekszárd melletti gyorsforgalmi- Sükösd- Kecel - Kiskunhalas útvonalon elvesztettem a telefonomat és fekete bőr pénztárcámat.

Ha valaki esetleg találkozna valamelyikkel és hívná a 06204714699-es számot, vagy valahogy visszajuttatná, azt nagyon megköszönném neki.

Bálint
Szia Fano! Használtan vettem a javítást nem én végeztettem, de nem rázott, stb, egyenletesen kopotatott centírnál aszem 10g súly ment rá. pályázni szeretnék,és még puhábbra cseréltem. kb ennyi
Sziasztok!
Tud valaki valóban hőálló matricát kipufogódob tejes hosszára, nem horror áron?
A javított nem nagyon tetszik, de gondolkodom.
Mi volt vele? Nem akarok gubancot magamnak az olcsóság miatt...
Nekem fékeket kéne vegyek eléggé csutka kezd lenni a betét.
De múltkor volt szelephézag állítás meg karbi szinkron azóta úgy megy mint egy rakéta
Igen, eladtam a másikat, kellett a zsé.
De szerintem is ez a Mivv illik egy Tuono Fighter-hez.
Ja, nagyon durván néz ki

Akrával mi lett eladtad?
Mert a Mivv jobban illik a motorhoz.
Meg persze a hangja is durvább.
Láttad az ajtó előtt?
FANO kolléga,

miért cserélted le az akrát ?
Sziasztok. Keresek egy motorost aki tegnap délután kint volt Orfü-i szabad srandon egy fekete GSX-R mocival.
Illetve adatlapomon van a hirdetésnél de olcsóbban odaadom mint az ottani ár
üdv
Sziasztok! üdv FANO 190/50-es méretben van 1 dunlop qualifierem ha netán érdeklne. képet tudok küldeni üdv
Hát most tíz alatt nem adom,mert ha megmarad akkor jövő héten felrakom magamnak aztán lejárom azt is
Jahm, akkor az nem nagyon kelett senkinek, pedig valami olcsó árért hirdetted....
Pirelli Diablo van gyárilag fent, ahhoz jó lehet hátra (az első még tuti jó)?
Kifosztottak teljesen,volt pár Supercorsa,de azokat nagyon gyorsan elvitték....egy darab 180-as Avon Azaro Sportom van(sport-túra gumi),szép állapotú,3,5-4,4 mintával.
Esetleg 180-as (bár ugye nekem 190-es a gyári, ami jól is mutat )?
Jelentkező mindíg van,sosem lehet tudni kiből lesz komoly vevő
190-es csak az van amivel én most megyek,de az már annyira tré,hogy kukás és nem eladós
És volt rá jelentkező vagy ezt nem sasolják annyira?
Van valami eladó 190/50-es jó állapotú gumád?
Biztos elbambultam,ha nem ismertelek meg,ilyen nem igen szokott előfordulni Jó a gép nagyon,szeretem is,de csak addig marad amíg meg nem veszik