Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna most keltem Meg F1 is lesz....majd legközelebb. Pedig jöttem volna.
Nagyon jó és finom a kaja Zamárdi-felsőn a Mókus utcában a Halas Karcsi büféjében. Olcsó is.
Hy.Azt nem tudom.Balaton.Hogy konkrétan merre azt nem tudom,nincs igazábol utiterv.9:00 körül elvileg indulnánk,akkor nincs még 6762 fok se hideg és nem kell rohanni sem,ráérünk inni enni valahol valamit.Ha gondolod csörr és gyere te is,ha másnem valahol összefutunk.0670/296 40 21.Ha nem veszem fel épp megyünk és ha megálltunk visszahívlak.
Merre mentek?
Basszus basszus basszus.Most nézem csak az oldalt.Trolika:9 körül indulnánk.Ha még nézed az oldalt ne kapcsold ki a telefonodat,reggel hívlak merre mikor találkozzunk.Jön Yoozsó is meg még valszeg 1-2 ismerős is,úgyhogy nem csak ketten mennénk.8:30-9:00 körül indulnánk,elötte hívlak akkor mindenképpen.
TRoli..nem láthattalak ma az emlékmű parkolójában egy Bandit társaságában ?
szia gabi mi mennénk az asszonnyal ha van kedved mi csatlakozunk hozzád!csöri vagy írj ide mika terveid!
Hy mindenkinek.Én is jelezném ha valakinek mehetnéke van a társaságból akkor én is csatlakoznék.Mostanság többet megyek egyedül mint csapatban,pedig nem hajtom csapágyasra az időjárás miatt a gépezetet.Ja.Holnap lehet elgurulnák jó idő esetén a balcsiig meg vissza.Na nem nyaralni csak 1 kis túraféle lenne 1 óra balcsinézés azt irány vissza pécs city.Valaki még?
Szia. Melyik napokon lehet menni Kakucsra? Én ha elmennék csak most 1hét balcsi jön.
sziasztok csak gondoltam írok ide mert már lassan megszünik az oldal az érdeklődés hiányában !ha valakinek van kedve motorozni szóljon írjon vagy jelentkezhet bent a boltban !ez nem a reklám helye de new átrium gsm az átrium üzletház földszintjén a király utca 76.ban ez nem is minősülhet reklűámnak mert amit hetente 3 nál több ember nem olvas az nem minősül annak nah mindegy !dzsozé fire gabo stb hol vagytok?sehol az jó
hello. srácok oylan kérdésem lenne hogy kinek van bérbeadásra vagy kölcsönadásra oylan futoja amire 3 sportmotor felfér? pályázni mennénk kakucsra. van kedve valakinek esetleg még jönni?
2009.júli.10-12
MOTOROSTALÁLKOZÓ Dencsháza

Péntek
15:00 köszöntő
-motorosok ismerkedése
-Buli ………

Szombat
-Legidősebb- motoros, -motor verseny
-tetoválás verseny
-motoros bemutató
-motoros felvonulás
-gumi füstölés
-motorszépség verseny
-sörivó verseny
-díjkiosztó
-Buli …………..

vasárnap
-vizes-póló verseny
-díjkiosztó
-búcsú a motoros barátoktól

Sátrazási lehetőség biztosítva, szombaton a motorral érkezőknek az ebédet biztosítjuk (menü: vadpörkölt)

Motorosok jelentkezését várjuk az alábbi telefonszámon:
06 30/ 733 9661
2009.júli.10-12
MOTOROSTALÁLKOZÓ

Dencsháza

P
Nesztek egy hozzászólás...csak, hogy történjen valami...
Már azt hittem 3.án hogy újra beindul a fórum. ...
Azt még nem tudom,meglátjuk akarom e kínozni a gépet,de ha nagy lessz a hév amikor látom mindenki cibálja a gázt ,akkor lehet hogy indulni is akarok majd.
Jaja zsir lenne, majd ezt meg akkor meg bezseljuk, indulni is akarsz gyorsulason?
Kingston:Én tervezem a kunmadaras gyors.versenyt mindenképpen.Ha gondolod majd összecsörgünk elötte.
A masik kerdes, hogy augusztusban a kawa lime partyra jon valaki?
Illetve kunmadarasra? Le maradtam egy csomo midnerol, ezeket az utolsokat a nyaron megszeretnem latogatni!
Holnap megyunk venni faternak, egy uj gepet, suzuki maraduer 800.... annyira rakattant ezekre a csillivilli fem lovakra hogy hihetetlen:D En 24diken megyek haza, remelm addigra mar jo ido lesz otthon! Amugy nem tudsz valakti, aki sisakot akar venni?:D
Vettem egy shoei xr1000-res rouget aztan a masikra mar nicsn szukseg.....
Hy mindenkinek.

Úristen.Azt hittem az elöbb még hogy rossz helyre klikkeltem.ÉLET VAN A FÓRUMON .Na végre .

Fire:Te nem ülsz motoron?Holnap vagy vasárnap ha jó idő lessz valamerre nem akarsz gépelni eggyet?
A csoppert nem,az időjárást azt irigylem
1hete meg lehet kukulni, meleg van, es itt a to mellett a levego is paras! Szaguldozok a chopperral mint allatt De mar hajtanam inkabb a kawicsom
Milyen az idő kinnt a düccsöknél?
Jah azert erdekelt a neten rendeles, mert valamikor lattam itt egy olyat hogy belotted a mocid tipusat, es kidobta melyik kell es arat is melle! Mert nem rendelek hisz nemetorszgaba vagyok, csak az arat jo lenne tudni!