Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerinted ez a dob sv re jó lenne rá lehet szabni?mi lenne a reális ára komoly vásárlónak?
Ha véletlenül érdekelne valakit: Z750-re
este valami kis gurulás?bár én ma már motoroztam itt vagyok szekszárdon motorral jöttem!ha valaki akar az szóljon és mehetünk 1 karikát
Szép napot mindenkinek!
Hy mindenkinek .
Igen Persze, hogy jó ajtón akarok bemenni. Már többször vásároltam a boltban amikor még egyben volt a Phazerem.....
végre valami élet lett itt!ha valaki gurulni akar csak szóljon akkor nem r gatya póló saruban indulok motorozni mint ma !danival ma taliztam a pihenőnél de nem mentün semerre mert ez a papucs filling kicsit hideg lett volna!valami hosszú túra bejönne nekem reggel megyek a kárpitoshoz ülést puhítani!nah jó éjt mindenkinek
Jó ajtón akarsz bemenni? Nem az a főbejárat ami "logikus" lenne a Komlói úttal párhuzamosan
Hijjá TRoli
helló,
nekem is dragstarom van 1100-as. a yakamoto nagyon korrekt banda. ahol tudnak segítenek és értenek is hozzá. a cuccok egyébként aranyárban vannak erre készülj fel. a környéken én nem tudok helyet ahol lehet venni, netről viszont igen. ha érdekel elküldöm az oldal linkjét. csáó laci
A Szilveszter telszáma: 72/238994 ( Yakomoto )
Hilcz és Fia Kakasd.
tomi holnap hílak telón azt megbeszéljük a dolgot !mocizással mizu mostanában mivel hasítasz mostanság?
Sziasztok csak kérdeznék valamit:
Hol kapok cuccokat Yamaha 650 Dragstar-hoz Pécsen vagy vonzáskörzetében (A Yakamoto bt -t már vagy tízszer próbáltam de nem tudok bejutni és kiírva sincs semmi ) Van valaki más aki zakosdott Yamahára?
Halihó! zajlik az élet,régen jártam erre Baléaton? Miegymás? Látom jól éreztétek magatokat,legközelebb csatlakozom én is
Más: Mitoval még okés a kakucsi ring,de egy 600-as géppel kevéssé hiszem,hogy hatalmas élményt nyújtana az az egy kilóméteres aszfalt csík,viszont jó olcsó
Szia. Igen most egy hét balcsi utána nekem is jó. De itt rengeteg motor van, ha kész lenne a balcsiring az nagyon király lenne!
Misi.
troli...beszéljünk...
sajnos csak ez a pár kép volt!nah minden jót remélem a fórum is beindul mert ez is nagy kalap...valami jó kis gurulást is össze kéne megen hozni!
pár kép a mai napról
szia motorház pécs aliasz... nem voltam az emlékműnél sajna nem de arrol a dologrol amiröl beszéltünk arrol még beszélhetnénk mert aktuális lenne!
csáo hát most eltoltuk egy kicsit mert mi is leugrottunk igy random balcsira eyg hétvégére ugyhogy olyan 28 adika fele mennénk. előre nem lehet tudni de elvileg minden nap lehet menni. odamész befizetsz és hadszoljon. jolenne neked az?