Szerintem nem is kell évekig szokni,vagy ha igen,akkor régen rossz Pár hét alatt össze lehet vele szokni...kimotorozni a Busát meg,hááááát
Ha sok akkor sok ez tény,de remélem nem leszek gyorsabb mint az őrangyalom
Hát ja.Meg te se 5 éve szokod ezt a motort.Ha meg magabiztosan döntöd akkor egyszer csak sok (sokk) lesz,az meg gáz.Ezért puhatolom én is meddig dönthetem,lehet (biztos) hogy lehet sokkal tovább is dönteni,de csak fokozatosan próbálkozom mert nem akarok motort fényezni idő elött.Nem ér az egész annyit.Mondjuk én nem is vagyok nagy kanyarvadász tipus mint te.
Stabil dög ez,csak nagyon tempós hosszú kanyar kell neki és akkor lehet vele karcolni Hajtűkanyarokban nem a legideálisabb partner(pláne két személlyel)
Na végre.Szásztok.Nem az a szám hogy neked leért a térded hanem hogy a busával ért le a térded.Nem egy kanyarvadász motor szerintem.Hosszú tengelytáv,nehéz tömeg stb.Úgyhogy szép teljesítmény az tuti.
Hallo Urak! Sajnos az időjárás ma távolról nem tűnik annyira barátinak mint tegnap Most amúgy is fáj még minden porcikám a tegnapi eröltetett menettől De nem baj,a tegnapi nap bármit megért...életemben először úgy ért le a térdem,hogy a hátam meg a sisakom nem követte Jesssz...!
fránya idő átállítás
max utánatok megyek,előtte csör,azt érkezem