Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtom egyenlöre elvagyunk csuszva az ebéddel is
fránya idő átállítás
max utánatok megyek,előtte csör,azt érkezem
Hallod....elég volt a tegnapi egy napra,nem kívánok én túl sokat egyszerre
Fire 1 mili?Te amatőr.Azt az 1 milit meg nem tudtad lefaragni ?
Szerintem nem is kell évekig szokni,vagy ha igen,akkor régen rossz Pár hét alatt össze lehet vele szokni...kimotorozni a Busát meg,hááááát
Ha sok akkor sok ez tény,de remélem nem leszek gyorsabb mint az őrangyalom
5 cm azért szélesebb
Ya Zoliboynak csak 2 cm rinyacsík van balra és jobbra is,láttam én is.És mindez a 5 cm széles motorgumin .
Hát ja.Meg te se 5 éve szokod ezt a motort.Ha meg magabiztosan döntöd akkor egyszer csak sok (sokk) lesz,az meg gáz.Ezért puhatolom én is meddig dönthetem,lehet (biztos) hogy lehet sokkal tovább is dönteni,de csak fokozatosan próbálkozom mert nem akarok motort fényezni idő elött.Nem ér az egész annyit.Mondjuk én nem is vagyok nagy kanyarvadász tipus mint te.
Az nem feltétlenül határozza meg az élvezeti faktort
ja csak ez kisebb motor :S
Nekem már nincs egy mili
ja nekem már csak az NSR en 1,5. 2. cm van a rinyacsíkból
Az mit jelent időbe a hamar letudjuk dolog?
Tegnap jó napom volt,csak aggódtam egy kicsit mert olyankor lehet igazán nagyot esni
Hát tegnap is győztem utánad menni hogy ne maradjak el az tuti .
hááááát ha időben letudjuk a család látogatást akor talán
mikor indultok
Hát tegnap is győztem utánad menni hogy ne maradjak el az tuti .
jó reggelt mindenkinek
Stabil dög ez,csak nagyon tempós hosszú kanyar kell neki és akkor lehet vele karcolni Hajtűkanyarokban nem a legideálisabb partner(pláne két személlyel)
Yoozsó.Akkor ma neked nem lessz mocizás (mármint ha nem fog esni)?
Na végre.Szásztok.Nem az a szám hogy neked leért a térded hanem hogy a busával ért le a térded.Nem egy kanyarvadász motor szerintem.Hosszú tengelytáv,nehéz tömeg stb.Úgyhogy szép teljesítmény az tuti.
jó regelt mindenkinek
háát nem semi 3-kerekes F1
Hallo Urak! Sajnos az időjárás ma távolról nem tűnik annyira barátinak mint tegnap Most amúgy is fáj még minden porcikám a tegnapi eröltetett menettől De nem baj,a tegnapi nap bármit megért...életemben először úgy ért le a térdem,hogy a hátam meg a sisakom nem követte Jesssz...!
Én igen Megnéztem az F1-et....kemény volt. Csak kár hogy a Ferrari ekkorát betlizett.
Jó reggelt mindenkinek.Valaki van?
Dzsozé.A riga tudod hogy egy isten .De neked ,csak neked.Megengedem hogy ráülj egyszer.Mert istenkirály csávó vagy,és nagyon bírlak . .

Na most már tényleg lépek.Jóéjszakát mindenkinek.