Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi mentünk eggyet yoozsóval egy komolyan nagyon lassú és nagyon laza karikát komló-hosszúhetény-pécsvárad (sütizéssel )-mecseknádasd és vissza pécsre a hatoson.

Pécsváradon elbeszélgettünk a helyi motorosok közül a Bazsonyi Norberttel és ők (pécsváradiak) is szoktak összeröffenéseket tartani (pld:ma 18 kor is).Talán fel lehetne venni velük is a kontaktot és még többen lennénk a jövőbeli túrákra ha szervezkedésről van szó. De ez csak felvetés a részemről,ha valakinek ellenvetése van csak szóljon ám.Amúgy ő is jár (elvileg holnap is jön) a pihenőhöz-sárga gixxer 600-a van.Tök jó fejnek tünik,legalábbis számomra.
A pihitől már csak hazafelé mentünk.
Sziasztok!Tolna megyéből rajtól valaki vala merre a hét végén,az ne felejtsen el!szivessen vele tartanék!
Hello Miklós.Hazaértetek hamar vagy még mentetek valamerre?
Hy mindenkinek.
Csak 1 kis délutáni gurulás
haj kihalt minden merre vagytok skacok
Ha nem mész és pihizni akarsz akkor az sem baj,én mindenképp gurulok eggyet,ha valaki (bárki) csatlakozna akkor .
Hát valószínüleg én is csak lightosan megyek eggyet (komló-hetény-vissza pécs valszeg) de ha gondolod akkor elnézhetünk pihenő felé elötte azt dumálnánk vagy valami.Vagy mehetnénk eggyet amerre akarsz de most nekem sincs kedven száguldozni,úgyhogy az se gáz ha kanyargósabb rész van tervbe.Ha mész vagy valami akkor max légyszi csörr.
Hallo!Kellene menni kicsit délután,de én totál hulla vagyok,úgyhogy nem tudom be merjem e vállalni a 180lovat
Hy mindenkinek.Süt a nap .D.u.-n valaki valamerre?
Én mára tervezem az olajcserét lánctisztítást és az új aksi is bekerül ma. Egy mosás is ráférne a zöldségre, aztán ha még sütöget a nap akkor megyek pár kört
Hi! Ma esetleg kinéz vki Árpádtetőre ? Én voltam teegnap is
szépjóestét
haj skacok megjöttem van fenn valaki
ahogy mondod!
Azt én is szeretek akart lenni .
Azt én szeretek.Mondjuk nekem a motorom a pszichológusom és lelki társam egyszerre.Ezért sok időt kell vele töltenem .
lehetséges.. de inkább szeretek motorozni
Akkor te még elszántabb vagy-vagy ezt már nem is elszántságnak hívják?
jaja .. de engem az idő sem szokott érdekelni ha nem fúj le a motorról és nincs olyan hideg, hogy ráfagyok
Nekem mindíg van kedvem-elszánt vagyok (csak az idő engedje)
okés.. majd szombaton csörgök vagy csörögj :P ha van kedved menni egy jó nagy karikát...
Nem titkos a számom,mindenki tudja már itt:0670/296-4021.Ezen elérsz bármikor(reggel 9 től este 21 ig lehet hívni) .
rendben van majd várok akkor... megadod a számod igabo01? ha nem akarod fórumon leírni itt a cimem: zolyboy2112@hotmail.com