Mi mentünk eggyet yoozsóval egy komolyan nagyon lassú és nagyon laza karikát komló-hosszúhetény-pécsvárad (sütizéssel )-mecseknádasd és vissza pécsre a hatoson.
Pécsváradon elbeszélgettünk a helyi motorosok közül a Bazsonyi Norberttel és ők (pécsváradiak) is szoktak összeröffenéseket tartani (pld:ma 18 kor is).Talán fel lehetne venni velük is a kontaktot és még többen lennénk a jövőbeli túrákra ha szervezkedésről van szó. De ez csak felvetés a részemről,ha valakinek ellenvetése van csak szóljon ám.Amúgy ő is jár (elvileg holnap is jön) a pihenőhöz-sárga gixxer 600-a van.Tök jó fejnek tünik,legalábbis számomra.
Hát valószínüleg én is csak lightosan megyek eggyet (komló-hetény-vissza pécs valszeg) de ha gondolod akkor elnézhetünk pihenő felé elötte azt dumálnánk vagy valami.Vagy mehetnénk eggyet amerre akarsz de most nekem sincs kedven száguldozni,úgyhogy az se gáz ha kanyargósabb rész van tervbe.Ha mész vagy valami akkor max légyszi csörr.
Én mára tervezem az olajcserét lánctisztítást és az új aksi is bekerül ma. Egy mosás is ráférne a zöldségre, aztán ha még sütöget a nap akkor megyek pár kört
Pécsváradon elbeszélgettünk a helyi motorosok közül a Bazsonyi Norberttel és ők (pécsváradiak) is szoktak összeröffenéseket tartani (pld:ma 18 kor is).Talán fel lehetne venni velük is a kontaktot és még többen lennénk a jövőbeli túrákra ha szervezkedésről van szó. De ez csak felvetés a részemről,ha valakinek ellenvetése van csak szóljon ám.Amúgy ő is jár (elvileg holnap is jön) a pihenőhöz-sárga gixxer 600-a van.Tök jó fejnek tünik,legalábbis számomra.