okés.. am szombaton mek pécsre suliba mert valameik hülye tanár kitalálta hogy szombaton pótoljuk az egyik napot.. és utána szivesen elmennék motorozni egyet.... kb 1-2 körül végzek
Zoliboy.Én nagyon szívesen legurultam volna ma arra de meglőtte a gurulást ez a KOCSOG idő.De a számodat elrakom,hátha valamelyik nap arra lépek eggyet .
Tuti Zolikéák szórakoznak arrafelé azokkal az olasz darálokkal Urak! Mi motorolást kicsit eltolta ez a felhősödés....nem baj,holnapra jobb időt ígérnek. Ma meg jöhet az aranyélet..
hy skacok! Kinek van Aprilia RSV-je? szépen szól azt szeretem mikor a magyarórákat kicsit feldobja 1-2 tiltással jah az 500-as sulinal :D nyugodtan jöjjön minnél többször arra nagyon köszönöm neki
Ui.: pár szaktanári van miatta mert mindig ablakhozfutás van és pár tanárnak nem tetszik ez
Hallo Huligánok! Kicsit eltűnök estére és mire visszajövök,győzök olvasni.... Hallod Gábor,a masszírozás a villanyrendőröknél alap szolgáltatás,szóval alanyi jogon jár nekem Aranyélet...
Ezúttal üdv az újdonsült szigetvári kollégának! Sztem a 140-es utazót inkább ne eröltesd egy 25-ös géppel mert gyorsan elkopik alólad a technika....inkább megbeszéljük,hogy lassan megyünk mi is és akkor nem kell széttépned a gépet. Mondjuk mikor legutóbb arrafelé jártunk nem igen emléxem,hogy 150alat mentem volna
Hy fire.Aranyélet mi?Meg maszírozás meg kituggggyyamég mi .Szép dolog mondhatom,az ember meg irigykedjen csak rád.Hát ilyen egy jó barát?
Amúgy nemrég jöttem haza és 2 motoros rendőr jött a pihenő felől.Ők is oda járnak vagy csak járőrözni gurulgatnak arrafelé?Tudja valaki?
Ui.: pár szaktanári van miatta mert mindig ablakhozfutás van és pár tanárnak nem tetszik ez
Ezúttal üdv az újdonsült szigetvári kollégának! Sztem a 140-es utazót inkább ne eröltesd egy 25-ös géppel mert gyorsan elkopik alólad a technika....inkább megbeszéljük,hogy lassan megyünk mi is és akkor nem kell széttépned a gépet. Mondjuk mikor legutóbb arrafelé jártunk nem igen emléxem,hogy 150alat mentem volna
Nekem is elég volt mára!
Én is ellépek aludni!
Jó éjt mindenkinek!
Itt volt ő!Sőt még a barátnője is!
Hát olyan 6l körül eszik asszem!
de most alvás
joéjt
Már csak 3an maradtunk!
De lassan én is kidőlök!
14 e ért van stage6 benzinszint mérő..