Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

néztem 5000 az uj bontotatt nem láttam
Szerintem d.u.-n 2 felé.Hacsak nincs más tervbe.
Szerintem ideiglenesen ha megkéred a Miklóst odaadja neked a lábtartót amit mondott.Vagy kell rendelni a netről -1-2 ezer pénzből szerintem megvan 1 lábtartó.
holnap ha az idö engedi mikor akartok menni mocizni
oké teso rakunk vascsövet ideiglenessen
A lábtartó hiánya meg gondolom még zavaró is mint állat.Nincs biztos pont a lábad alatt.De majd kitalálunk valamit hogy megoldjuk ezt a problémádat is .
Gondolom én ugyanazt érzem amit most te,amikor döntöm a moccot kanyarba és méééééég jobban le kéne dönteni.Ahogy nézem a Miklóst ,a Balázst meg a pihenőnél száguldó srácokat akik majdnemhogy lábtartóig lerakják az oldalára a vasat az nagyon király.Én is szertném így de ott van bennem a FÉLSZ amiről szerintem most te is beszélsz.Kéne meg minden de nem nagyon merem eggyik pillanatról a másikra még lejjebb dönteni.Na nem baj.Te fokozatosan visszaszoksz és elmúlik a félszed,én meg még jobban próbálom majd bedönteni a vasat,de csak szépen lassan ahogy merem ,lépésről lépésre.
az ideg csak a kár miatt basz szét öszintén vissza jött a félsz amit az elején éreztem még a bandittal de nem adom fel ám leszek én még bátor de azis lehet hogy a lábtarto miatt mem éreztem magam biztonságban ja meg nem voltrajtam kesztyü
Szerintem jobban szeretsz te motorozni minthogysem ez miatt a "szerencsés" csúszás miatt többet ne ülj motorra.Bár nem tudom pld én ha elcsúsznék hogy állna a szám.Szerintem szétbaszna az ideg engem is.
Én már 10 éves korom óta mocizok,nagymotorral meg szintén pár éve és bár én óvatos vagyok,mégis 5 ször meggondolom pld előzzek e.Nem gyávaságból hanem mert próbálok még kb 70 évig motoron ülni és van csaléádom aki hazavár.Gyorsan is csak akkor megyek ha se elöttem se sehol senki nincs.És akkor is fokozott óvatossággal.
jaja most nekem ujra fel kel bátorodjak a perec után ma elég láytossan vettem öket de remélem vissza jön a bátorság
Jaja.Bontogatja a szárnyait.Csak azért még nincs mögötte rutin azt nehogy baj legyen.Nem ér az egész annyit.Látod,neked már nem az első moccod mégis elcsúsztál a mocival.És nálunk sokkal de sokkal jobb motorosok is elcsúsztak már a történelem folyamán.De legalább már nem a másik végletet gyakorolja a 30 km/h-s nézelődőst.Az azért becsülendő.
hát ja énis eleredtem utánad néztem az orát 170 ig ott vplt mögötem má öis bátorodik
Csak attol fostam hogy amikor elhúztam hírd után mellettetek vagy 260 al,a yoozsó nehogy azt higgye megállt a motorja és le ne akarjon róla szállni menet közben .De azért oda és vissza is jött szépen velünk eggyütt ahogy tudott.Most már nem bambúl el és szállingózik 60 al külterületen .Belejön ő is lassan.
Akkor örülök hogy tetszett.Azt meg bizton tudtam hogy neked is meg a yoozsónak is a végén történt kis száguldozás különösen tetszett.

Ne aggódj épp az elöbb ecseteltem hogy a kanyarokat még nekem is szoknom kell,és több bátorságot kéne belefeccölnöm és fékezés helyett inkább rábaszni jobban a kanyarra.De mit csináljak ha amikor odaérek inkább fékezni támad kedvem vagy visszabaszni 1 gangot és lassítani.Ez van.De ha a gyakorlást nem adom fel akkor menni fog az is.Legalábbis nagyon remélem.

De mondjuk ahoz képest hogy most kezdem szokni ezt a vasat ahhoz képest szerintem nem is olyan rossz a helyzetem a 1-1,5 cm es majrécsíkkal.
a társaság fasza volt lábtarto nélkül kicsit kényelmetlen de a kis vadulás az nagyon fasza volt a végén de neked bevalom ne mond senkinek most még kicsit tartok a kanyaroktol de remélem elmulik
Amúgy neked milyen volt a menés ma?1 hét kihagyás után?
Hát pedig arra én is kiváncsi vagyok nagyon.
ja azt irta kérdeztem mi volt de még nem irt visza
majd legközelebb
most én is lépek,családi mozi asztán
jocakát mindenkinek
Hyyyyy dzsozé.Akkor csak megállították a yardok a zoliboyt.Valahogy sejtettem hogy elkapják.
sziasztok!
azt szeretném kérdezni h eladó simson alkatrésze nincs valakinek egy váz ér adok 1 Samsung m610 it megéri.ha érdekel irj freemailra:szemler96@freemail.hu
énis vagyok skacok
Akkor jó.Pedig nem is mentünk sokat.
király