Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énis mék csicsikázni holnap f1 má várom biztos fasza lesz na szevasztok skacok joccakát
Mi a saját tempónkba mentünk felfelé pécs felé.Lehet csak neked tünt úgy hogy eltüntünk .Azt pécsen bementünk a shellhez tankolni.Még beszéltük is a pihenőnél hogy ott találkozunk.A többiek is ott voltak.
joccakát holnap beszélünk
Hát ja elég érdekes a stílusa.....
kakasdon
jól mondod tomi nekem a 125 ös nsr blokkomért kértek 50 e ret és egy tahó paraszt volt a csávó
tudom csak a rigát nem akarod eladni nekem
Na jól van én lassan lépek csobbanni.Aztán meg aludni egy pöttyöt .Reggel találkozunk.Jóéjt.
De inkább Baját ajánlom. A kakasdi bontós elvan szállva sztem egy kicsit az árakkal

Baja
Kakasd
de hova tüntetek amikor megálitott a rendőr?
ha nem esik bisztos hogy oda is megyünk
Neked bármit bármikor dzsozé.Nagyon szívesen segítek neked amit tudok de komolyan .
okés akkor majd csörögj..
hali tommy kösz
Ha nem esik megyünk,de csak d.u.-n.Én legalábbis csak d.u.-n megyek ha megyek.
Köszi Tommyrider.Na látod dzsozé.Nincs veszve minden.Kilóra adják a lábtartót .
holnap megyünk pihenőbe?
köszi megbeszéljük tesom lassan tényleg vérszerzödést kell kötnünk mert annyi mindent intézel nekem tesom
Jah Kakasdon van. Ha Pécs felől jöttök a 6-oson ahogy beérsz van a Yamaha kereskedés jobb oldalt. A falu másik végén van szintén jobb oldalt. Az uccsó épület. De pl. Baján is van egy bontó.
Akkor jóóóó .
nem nem tök normális volt elkérte a papírokat azt monta jóutat a ccm be sem kötekedett
Én is próbálok keresgélni,hátha.Több szem többet lát.Max ........nem is tudom hol kb 40-50 km re van egy motorbontó.Bonyhád környékén (talán kakasdon?) valahol.Oda bármikor el lehet ugrani 2 óra oda vissza még finomkodva is.És 100% hogy van bontott lábrtartójuk.Ha nem esik az eső akár én is elmegyek neked érte ha akarod.
csá zoliboy nem bunkoskodtak
ermélem az égiek nem szolnak bele
nem csak igazoltatak:)