Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Orfűn ma rengetegen voltak... többek közt mi is
Véletlenül nem jártál Orfűn?
szevasztok skacok mi a helyzet mindenki volt ma sárkányt eregetni fasza ez a jo idö má nagyon kellet
rengeteg motoros volt ma mindenfele
remélem mindenki rendben hazért
jelentem mi igen és már
Hát volt ám káosz!
hali!
mindenki az esős F1 et nézi biztosan
Hallo! Mi ez a pangás? tegnap mi 260km-t tekertünk le.....én ráadásul utassal,szóval jó volt Ma vmi lightosabb kellene
Sziasztok! Megvan a baj! Elkopott a tűszelepem és a mocc belefullad a benzinbe! Most javító kitt-et vagy komplett karbi sort vadászok midennhol!
Süt a nap, és kék az ég,
erre a motoros jól ellép, és tép.
Jó reggelt!
Jóéjt midnekinek! Én még kitartók
Kaposvár!Zichyből!
Na asszem én is ellépek aludni mert nem fogok tudni felkelni!
Jó éjszakát Mindenkinek!
Nah én léptem ki kell pihennem magam hnapra...szokásos vasárnapi kötelező kör :D Jó8! mindenkinek...
Gondolom jó lehetett! Nekem is kéne kicsit gyakorolnom, mert a kis kawa 4,5alatt éri a 100at, rövid távú gyorsulásokon nekem is lenne esélyem....dhe már annak örülnék, ha nézőnek oda érnék végre valami ilyen rendezvényre
Én is mentem párat de nekem annyira nem ment 1 98as R1 megvolt 400on de egy Új 600RR-el nem bírtam...mondjuk ő azért kicsit többet tudott :D
Mondjuk a május 1nekem sem 100%, me kurva papírok
Honnét ballag barátnőd? Hát egész jól, átalakítási engedélyre vadászom mint az atom! Akkor nem lehetett rossz, te gyorsultál? Nyertél? Akkor örülök, holnap este szeritnem a kawával leszek bent, csak a többi barátom simo meg robogó, akkro nagyon kilógtam volna ma
Hali! Hát a gyorsulás inkább autóknak szólt....hivatalosan nem is lehetett volna mocikkal gyorsulni vagyis kikötötték h cs saját felelősségre mert a pálya nem az igazi de nem is volt olyan vészes... meg kevesen is voltunk (kb.20mocc) Azért mentünk párat Am megismertelek az egyirányúnál...
Hát én is szívesebben indulnék délután!
Hát jah!Nevezhetjük melónak!Megyünk szorólapozni!
Érdekelni érdekelne!
De sajnos a május elseje esélytelen!
Megyek barátnőm ballagására,utána meg melózók!Lesz vagy 3-4ballagás nálunk! ..
Sikerül valamit intézni a 25kw-ra? ?
Áh olyan korán még nem szeretnék kerékre pattani! Meló miatt kell haza érned korán? Szerintem május 1jére ha midnen jól megy, be szeretném játszani kunmadarast! Az érdekelne? Utánna meg felétek is elkéne menni eggyet kajolni Csak azok a kurva papírok olyan lassan mennek! Nem tudok sehhonnét átalakítási engedélyt szerezni
Értem!
Hát lehet hogy a többiek már megaludtak!
Én holnap délelőtt megyek egy kört!
Úgy tervezem hogy 9kor indulok!
Fél 2re vissza is kell érnem!Csak még nem tudom merre lesz a kör!
Deh ha a többiek ki találnak valamit a srácok innét, akkor abba is benne lennék, max lehet akkor egy 4-5en jönnénk....
Egy lájtos karika a világ végére meg vissza Amúgy a Turtle's-ökön múlik, közös megegyezés alapján megyünk egy bandásat Amúgy akkor rajtam kívül csak te nem emntél sehova szombat este?
Jó estét Mindenkinek!
Dorci merre felé lesz holnap a menet?
Sziasztok! Ma igazi méh kassnak számított az út Nagyon sokan voltak...holnap én is el gurulok valamerre, alig várom Milyen volt agyorsulás? Zoli nyertél? V Zoli ma este felé mi intettünk a rossmannál lévő padtól...csak robogóval voltam
csátok!