Szép estét mindenkinek.Naaaagyon király gurulás volt ma.Hazajöttem megnéztem a majrécsíkot.Egyre jobban tűnik el.Jelenleg kb.1-1,5 cm van még mindkét szélen.De csak gyakorlás gyakorlás lessz,és csak el fog tünni ez is .Csak bíznom kéne jobban a gumiba azt mondják.De fosok még lejjebb dönteni .
Zoliboy.Akkor csak megállítottak a zsaruk?Mi volt?Nem volt gáz?
Hy fire.Mi mindenképpen megyünk csak nem tudom merre.Beszéltem a Zolival (szigetvári),dzsozéval,trolikával ők elvileg tuti jönnek.Faterodat is kérdeztem mi a terv (irtam) de lehet már nincs gép közelébe és még nem írta.De mindenképpen menni kell (én még melózni is vassal jöttem,pont ezért) de hogy merre az kérdéses részemről még.Neked terved van hogy merre?
Úgy néz ki pikk-pakk ki akar minket rakni a bérelt garázsból a tulajdonosa . Nem tud valaki a belvárosban kiadó garázst biztonságos helyen? Akár be is társulnék, valaki mellé....
Zoliboy.Akkor csak megállítottak a zsaruk?Mi volt?Nem volt gáz?
Úgy néz ki pikk-pakk ki akar minket rakni a bérelt garázsból a tulajdonosa . Nem tud valaki a belvárosban kiadó garázst biztonságos helyen? Akár be is társulnék, valaki mellé....