Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na végre valaki.Helyzet?Jó volt a kis moccozás?
mond köb üki
MZ/X-MZ/X jelentkezz!
Na mi van?Senki nincs itt?
Dzsozé.Nagyon szívesen.Bármit tudok bármikor segíteni csak szólj és megyek.
Szép estét mindenkinek.Naaaagyon király gurulás volt ma.Hazajöttem megnéztem a majrécsíkot.Egyre jobban tűnik el.Jelenleg kb.1-1,5 cm van még mindkét szélen.De csak gyakorlás gyakorlás lessz,és csak el fog tünni ez is .Csak bíznom kéne jobban a gumiba azt mondják.De fosok még lejjebb dönteni .

Zoliboy.Akkor csak megállítottak a zsaruk?Mi volt?Nem volt gáz?
Sziasztok urak,nagyon volt,mégha lájtosan is
gabo barátom nemtudom megköszöntem e a segitséget neked ha nem akkor köszi neked is zoliboy
haj zoliboy mi volt a yardal
igabo01 jól eltüntetek amikor a rendőr lestopólt engem
Jók legyetek Urak! Én most lépek kicsit a Kedvesemhez...kell a pihenés
jaja fasza motorozás volt a mai Firehorn!
Soha rosszabb motorozást mint a mai
Hallo! Mi max. Fél2 körül indulunk el felé....Ütközni kellene vhol aztán kitalálni vmi itinert.
Hy fire.Mi mindenképpen megyünk csak nem tudom merre.Beszéltem a Zolival (szigetvári),dzsozéval,trolikával ők elvileg tuti jönnek.Faterodat is kérdeztem mi a terv (irtam) de lehet már nincs gép közelébe és még nem írta.De mindenképpen menni kell (én még melózni is vassal jöttem,pont ezért) de hogy merre az kérdéses részemről még.Neked terved van hogy merre?
Hy emberek! Délután ki,merre,meddig?
Hahó kollégák

Úgy néz ki pikk-pakk ki akar minket rakni a bérelt garázsból a tulajdonosa . Nem tud valaki a belvárosban kiadó garázst biztonságos helyen? Akár be is társulnék, valaki mellé....
Na most lépek egy picit 1 óra múlva visszanézek ki mit írt:
Dzsozé.Te is gyere mindenképpen.Max nem száguldozunk lábtartó nélkül.
Yoozsó.Nem kérdés volt,kijelentés!Jössz
Hy mukee.Merre lessz ma zúzás?Van terv?
Hali, találtam egy lábtartót ha gondolod gyere a nyomdához és megmutatom
még nemtom
rendben gabo barátom ja jolesz ösze futni veletek meg gurgulászni
ma mész