Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ja a kawa zöld az állna neki igazán jol de a matricáid jol feldobták
Na arra kiváncsi leszek mennyi pííínz lesz a matricázása.Én is át akartam nyomni zőődra az enyémet csak többe került volna a matricázása mint a fényezése (haver fényez motorokat is).Úgyhogy mivel ez a gyári fénye az enyémnek inkább kitartok még mellette egy pöttyöcskét azt ha megmarad és nem adonm el jövőre akkor lessz átfujva majd.
holnap megyek a dekoroshozz megkérdem megyiért csinál matricákat a ciberhez ma beszéltem vele azt monta tud csinálni
jaja szép a tiéd hangja
ja mindenkép ösze ülünk és megnézzük mijet lehet csinálni
Az enyémnek a hangja amúgy még nekem is tetszik.Pedig ha valaki kritikus akkor az én vagyok.De szerintem tényleg állat a hangja,ha melegítem akkor is remeg alatta a beton,pedig nem is annyira hangos,csak mély.
Csak kalkuláld bele hogy nehogy leérjen amikor kanyarodsz.A honda nem hülye emberekkel van körbevéve és ki van találva minek hol a helye.Itt most nem2-3 centiről beszélek.
Mégis mi baja lenne a sportdobtól.Azon kívül hogy kissebb a folytás benne (vagy nincs is) mint a gyáriban és nincs benne katalizátor (a motorhoz semmi köze csak a levegőhöz ).De lehet igaz az is-tán csak én vagyok láma-de nem hiszem .Lehet hogy nem 140000km-nél kell majd generált csinálni hanem 136000-nél.De én bevállalom a 4000 minusz km-t az élvezetért amit hallok vasalás közben.DE.Ami változás szerintem lehet a gyári dobhoz képest az valószínüleg csak a csekély nyomatékveszteség,ami előfordulhat-de az előfordulhat.Ezen sokan vitáznak szaklapokban is,kis tudja mennyire igaz (bár lehetséges szerintem is).

De ha valakinek van ötlete miért árt a mocinak (a nyomatékveszteségen kívül) a sportdob és megcáfol azt szívesen meghallgatom.
ja és olyasmit akarok mint a gixszereken van kicsit ami nem jon fel a lábtartoig
igen nekemis az tetszik a tiédnek kuva jo a hangja
Na az nagyon király .Akkor nincs vesztenivalód,hajrá.A lényeg hogy jó mély morcos hangja legyen szerintem.De pofonja válogatja persze,kinek mi tetszik.
csak azt hallottam hogy nem használ a motoroknak a sportdob
ja és szakszerüen ahogy kell ért hozzá
akitöl bérlem a helyet ö csinál kocsikra beszéltem vele monta hogy csinál motoromhoz ha akarom bekerülési áron reklámnak olyat amilyet akazok
Az fasza.Csak szép hangja legyen,ne csak jól nézzen ki.Hogyééé csinálnak sportdobot,és kicsoda?
haj gabo a dob megoldva ugynézki csináltatok egyet teljessen egyedi lesz senkinek se lesz ilyen csak nekem
Hy dzsozé.Mizu?
haj skacok
Mondjuk az asszonyom testalkata és a te asszonyod testalkata tök megeggyezik így ránézésre.Úgyhogy pont jóóóóó.Na jó.Csak hogy halljad ezt is tőlem.Jó választás volt az asszonytajtid .
Mondjuk ha valakivel mennem kell a hátam mögött akkor mindenképpen az asszony legyen az.Komolyan mondom szinte mintha ott se lenne (mondom tényleg nem 45 kg ő se,bár nem is 80 az is igaz),és örömmel hordozom bármerre mocin.Nagyon ügyes ő is ahoz képest hogy amikor először vittem (vagy 40-el) akkor 100 méter után zokogva szállt le a vasról és még azt sem engedte meg hogy visszavigyem.Inkább hazasétált.Viszont a következő utunk már vagy 160 km es volt.És mosolygott amikor leszállt.Na azóta nálunk sincs gáz ha hívom motorozni,egyre jobban szereti szerintem.
Jaja.Akit motorozás KÖZBEN IS maszíroznak......Tudsz valamit
Összeveszésről szó sem lehet Az én Párom is több mint 45kg,de ez nem tántorít el...a világ végére is elmennék Vele a hátam mögött Mondjuk Ő mögöttem aztán abszolut nem félős,szóval könnyű dolgom van....tudod...aranyélet
Na jó.Ezen nem fogunk összeveszni .Eggyezzünk ki abba hogy mindkettőre alkalmasak számomra.Mondjuk szívesebben motorozok én is egyedül vagy kissebb súllyal a hátsó ülésen mert nem fárad el a csuklóm.De az én asszonyom is több mint 45 kiló,de mégis kiegyezek vele .
Hallod,mocizáshoz a 45kg-ossal van a legkönnyebb dolgod,szóval sztem pont,hogy oda tökéletes....máshoz meg....fene tudja,kicsit kevés az a 45kg
Amúgy egész nap azon rágtam magam hogy zúzzak már haza aszt ugorjak a motorra mint Zorró a pacira.De mégse mentem.7 fok volt és kicsit fúúút is a szél.