Így van.Csúnya csupasz szponzorok nélküli autó Brawn felirattal.Szerintem sokkot kaptak az F1 tisztelt csapatfőnökei is .Na majd most lessz szponzor szerintem dögivel (persze ha meg is nyerik a futamot).
Hy dzsozééééééé.Már éppen tegnap mondtam az asszonynak hogy hiányollak.Igen d.u.-n mindenképpen megyek vasalni (tegnap is voltunk) sőt az elöbb hívott a Zoli (szigetvári) hogy csatlakozik ő is.Remélem yoozsó is ráül ma is a paripára és jön,meg aztán ki tudja még.Amúgy tegnap pécsváradon összeismerkedtünk a Bazsonyi Norberttel ő is jön pihihez ha arra megyünk esetleg.Bár nekem mindegy merre megyünk.
Amúgy éppen tegnap néztem a totalbike oldalon hogy a külföldi példák alapján m.o.-ra is be akarják hozni a motorra való gyerekülést .Elvileg nincs akadálya azt írják és bárki használhatja bármilyen motoron-akár a bicikliken.
Szerintem nagyon finoman szólva is gyilkossági kísérletként 5000 év börtönre ítélném azt aki ezt megpróbálja,sőt aki ezt csak felhozta lehetőségként is.Bár akinek motorja és gyereke van annak ez szerintem meg sem fordulna a fejében (most nem a simsonon történő 10 el haladva viszem az utcába vagy földúton haladásra gondolok természetesen).Nekem azt tudom hogy meg sem fordulna a fejemben hogy gyerekkel a hátam mögött közlekednék.Félelmetes még a gondolata is ilyen közlekedési morál és ilyen telj.motorok esetében.Jézusom
végül is kimerithetetlen a téma ,Lacánk meg a kezdő apák ösvényét járja,már igen táskásak voltak a szemei
mostmár érti mértvolta én is sokszor alva járó
Hy kissb,hy yoozsó hy mindenki.Igen A Dobszai Laci a kollégánk.
Yoozsó végre ismét a fórumon.Ez csoda vagy véletlen ?Remélem nem tünsz el ismét innen .
A gyerek bizti élvezné a mocizást,néha ráül és huzogatja a gázt és brümmög is mellé.De amikor beindítom és egy kis gázt adok akkor menekül amerre lát .Kicsit hangos az akra dob neki .
a lényege az hogy a fiatalok keveset tudnak a doppingokrol... és sok konditerembe járó koxol... és többségük szinte semmit nem tud roluk azon kívül, hogy gyorsan megnönek töle...
azért probálok kicsit mocizni is