Jaja.Veszett fejsze nyele .Előlről na:Nagyon jó a 45 kg-os csaj csak nem motorozgatáshoz használnám hátizsáknak,hanem az ágyban kukaczsáknak .Vagy valami ilyesmit akartam lerövidíteni csak így most 2X annyit írtam minha először leírtam volna rendesen .
Nem tudom mennyire türhető az ülés hátul,engem még fegyverrel sem tudnának felültetni hátra egy Busára Mondjuk én nem a kényelmetlenségektől félnék leginkább 45kg? Lekapja a szél,nem jó az...
Szia! A www.tankpad.hu-n! 4800forint lett a vége postai utánvéttel, és nagyon jó minőségű, küldesz nekik képet vagy akármit amit akarsz a tnakpadra, ők pedig küldenek egy látvány tervet hogy nézne ki a tankpadon!
Hahó midnenki! Hát Fire, te asszonyod legalább tűrhető ülésen ül, az enyém olyna mitnha egy bőr darabot oda csesztek volna Mindegy szerencsére a 45kilója, olyan mintha táska lenne rajtam szóval azért pár kört megyünk eggyütt is! Roli bazzeg elkaptam tőled az influenziát Am itt süt a nap meg az idő sem rossz, a szél meg zavaró kicsit de legalább egyenesben is lehet dönteni
Halihó emberek! Hallod kingston...én a Babámat le sem tudom vakarni a Busáról,egyfolytában menne Nem baj,majd csak beleszokik nálatok is asszonypajtás a tutiba
Dzsozé! Jenővel beszéltél?
Én felültettem asszony félémet(nem hivatalos) a kawára, be görscölt a forgója, egyből motorozhatok egyedül, kicsi sportmotorok aszsony mentesek Deh jó lenne valami, ha kész lesz a kawám, legalább a pihenőig el akarok jutni
A tankpadot hol csinálták?
Dzsozé! Jenővel beszéltél?
Már amennyire lehet hinni ezeknek!
Ha olyan idő lesz kéne gurulni egy kis kört amíg nem jön asszony!