Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja.Veszett fejsze nyele .Előlről na:Nagyon jó a 45 kg-os csaj csak nem motorozgatáshoz használnám hátizsáknak,hanem az ágyban kukaczsáknak .Vagy valami ilyesmit akartam lerövidíteni csak így most 2X annyit írtam minha először leírtam volna rendesen .
Hajjaj....ebből jól már nem jössz ki
Annak meg örülök hogy faterod is jött mint mondtam már az előzményekbe is.Ide való közénk mindenképpen.
Jó az a 45 kg csak nem ARRA .Mármint nem a motoron kell döntögetni hanem.....
Nem tudom mennyire türhető az ülés hátul,engem még fegyverrel sem tudnának felültetni hátra egy Busára Mondjuk én nem a kényelmetlenségektől félnék leginkább 45kg? Lekapja a szél,nem jó az...
Hy All! Suli le van tudva mára...most kicsit ki kell lazulnom úgy érzem Fater magától jött,de nem baj én örülök is neki!
Kössz, akkor marad a gyári, azzal óccsóban megúszom
Szia! A www.tankpad.hu-n! 4800forint lett a vége postai utánvéttel, és nagyon jó minőségű, küldesz nekik képet vagy akármit amit akarsz a tnakpadra, ők pedig küldenek egy látvány tervet hogy nézne ki a tankpadon!
Szia!

A tankpadot hol csinálták?
Hahó midnenki! Hát Fire, te asszonyod legalább tűrhető ülésen ül, az enyém olyna mitnha egy bőr darabot oda csesztek volna Mindegy szerencsére a 45kilója, olyan mintha táska lenne rajtam szóval azért pár kört megyünk eggyütt is! Roli bazzeg elkaptam tőled az influenziát Am itt süt a nap meg az idő sem rossz, a szél meg zavaró kicsit de legalább egyenesben is lehet dönteni
sziasztok!
csak picit...
Pécsen ilyen jó idő lenne ? nem fúj arrafelé a szél ?
Szia gabÓ majd hÍvj azt tÖlem mehetÜnk
üdv itt
D.u.-án megyünk valamerre?Én legalábbis szeretnék.
Neked is Hy Fire.Akkor látom beszervezted fatertodat is ide .Vagy magátol döntött így?Nagyon nagyon helyes .
Hellooooooo .Engedd meg hogy először üdvözöljelek itt az oldalon .Így nem csak privátban tudunk beszélgetni hanem itt is .Jó ötlet volt.
A nagy érdelődésre való tekintettel regeltem magam
Szép az idő....suli után talán menni kellne?!
Halihó emberek! Hallod kingston...én a Babámat le sem tudom vakarni a Busáról,egyfolytában menne Nem baj,majd csak beleszokik nálatok is asszonypajtás a tutiba
Dzsozé! Jenővel beszéltél?
Én felültettem asszony félémet(nem hivatalos) a kawára, be görscölt a forgója, egyből motorozhatok egyedül, kicsi sportmotorok aszsony mentesek Deh jó lenne valami, ha kész lesz a kawám, legalább a pihenőig el akarok jutni
Hát meleget mondanak de záporokat!
Már amennyire lehet hinni ezeknek!
Ha olyan idő lesz kéne gurulni egy kis kört amíg nem jön asszony!
Jóéjt! Roli hétévégn lesz valami gurulás? Vagy milyen idő várható?
Jó éjt Dzsozé!