Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah és szia
nem, majdnem 4ig meloztam...
szevasz ma láttam egy pancsit azt hittem te voltál
naszép.... kisüt a nap itt meg kihalás van.....
én dolgoztam ma is,,, annyit motoroztam amit közlekedtem A-bol B-be a kiskerekű műanyaggal

de holnap megyünk egy kört a Pancsival....
ma meggyártottam a hátsó fék bovdenjét,mert szorult... amugy se száguldott a 16 LE - vel...
Szépjóestét Urak! aki jön kaposújlakra gyorsulási versenyre az pls hívjon... 06306572015 ma... 8-9 körül indulok
Helló Igabo!

Én is megyek, de csak délután, mert előtte be kell mennem suliba.
Viszont ha odaérek csatlakoznék hozzátok, ha lehet.
Ha jól emlékszem te már egyszer megírtad a számod ide, de hirtelen nem találom. Írd meg légyszi még egyszer, vagy csörgess majd meg. A számom 30/5909986
Hát ha bővebb tájékoztatást adsz, akkor meggondolom. Kik mennének? Mi a terv?
Jah csak nekem van kb. 1 hónapos tapasztalatom nagymotorral neked meg már nemtom mennyi de 1-2 éves biztos
Na megyen aludni.Jóccakát mindenkinek.Reggel megnézem ki írt,hátha jön még valaki .
Úgy tudom lessz.Május elején v.mikor.Azt hiszem az elöbb itt írta is valaki pontosan mekyik nap.Oda is megyek az tuti.
tényleg lesz pogányban is ? azt hallottam h bezárják ill eladják a repteret...
Én megyek Újlakra az már 100% esetleg akkor nem ha leszakad az ég de ez most sztem kizárt
És mi sem sietünk,az asszonynak ez lessz idén az első gurulása,megint finoman hozzá kell szoktatnom a vashoz .
Mi is ilyen 8:30-9 körül szeretnénk indulni.Innen már csak a dzsozé barátomon múlik hogy mikor megyünk.
kb. 9-körül indulunk, de nem sietünk
Én is viszem az asszonyt magammal.Ti mikor indultok?
Gyere! Max. lealázol pár embert.
ÁÁ,mi biztos kihagyjuk ezt a bulit Május elején lesz gyorsulás itt Pogányban is,az kielégíti az efféle igényeimet Meg amúgy sem vagyok túl nagy gyorsulás fan,leginkább csak a társaság kedvéért járok ki
Holnap a környéken karcolgatunk délelőtt meg délután is
Igen--ketten a barátnőmmel
Hello coky.Hát gőzöm sincs.Majd kiötöljük,vagy a többség dönt .Jösssz?
Hali! Merre mentek?
Pécs- K.vár
Pécs -Sz.vár-K.vár
Akit nem soroltam fel az persze szintén vagy írjon please.
Hy mindenkinek.Na újra itt.

Kingston:.Dekoros telefonszáma 0620/940-9094Nagy Jani.Bocs hogy csak most de nem nagyon voltam gép közelben,mert tegnap is meg ma is most értem haza a mocizásból és a haver is csak ma d.e. küldte a számot.

Más.Nos.Holnap elvileg mi megyünk dzsozéval kaposújlakra ha minden összejön.Úgy 9 körül indulnánk ha minden igaz.

Ha valaki szintén menne innen pécsről akkor összecsapódhatnánk páran.Aki benne lenne légyszi jelezze valahogyan .

Fire?Trolika?Yoozsó?STB?
Hali!
Jaj de nagy a csönd!
Figyelni kell, mert nagyon kemény büntetések vannak............