Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli te hova valósí vagy?
szombat reggel 9 kor van kapunyitás 1600 a beugró és 1000a nevezés
Most nézem Zoli! Első kép spar játszót tér? Én is olyna képet akartam
Kaposújlak? Időben mikro lesz? Kézizünk szombaton, lehet nem érek oda Amúgy a kawának uccsó baja, hidegen tűrhetően, melegen alig indul, és az alapjárat ugrál össze vissza....ha va nötlet mi lehet abaj plííz segítsetek! A karbisorral nicns baj az le lett véve meg midnen! Nincs ötelt!
sztem én megyek
hali! kijön szombaton kapsújlakra gyorsulási versenyre?
Háligáló! Most jöttem meg nemrég mocizásból Tök fasza idő van végre! Mentem 160 km-ert. jó volt
Hahó mindenki! Igabo! A számot majd be írod? Tudod a hő álló matricásokat! És az ismerősöd kérdezted? Amúgy hétvégére kész lesz a moci 100%
És merre mentek mocizni?
Fater csak 3 után ér rá...akkor vmikor.
Szép napot mindenkinek.Hy Fire.Én benne vagyok,mehetünk valamerre.Mikor akarsz indulni?
Urak! Délután nem verődünk össze motorolni egyet?
Én ma idén először motorral jöttem dolgozni.
Jó reggelt Urak! Tegnap remélem voltatok karcolni ahogy kell?! Részemről megint lenyomtam a térdemet kétszer is,úgyhogy már kezd használódni a koptató rendesen Persze mindíg csak ésszel....Ma esetleg vki? Vmerre?
Hozzám ne csatlakozz Teeeee

Egyedül alszom, Max csajom csatlakozhat.
Akko rsziasztok! Én amradtam egyedül
na skacok én is csatlakozom tommyhoz és mék aludni mindenkinek joccakát motoros álmokat kivánok
Na jóéjt skacok.Én is megyek csobb azt aluszok eggyet.Reggel kelek megint azt indulok a mókuskerékbe .
Az együtt érzést köszi, jóéjt! Jaja át futottam, de olyan hülye vagyok! A motorgumik topicba elfelejtettem bele írni! Ott biztos lesz akinek van! Az a necc hogy ritka ez a méret, és így nehéz találni....
Nah srácok Én megyek aludni. Jóéjt!
kingston nézted már itt az apro rovatba van egy csomo
Nekem szerencsére már nem kell várni. Együttérzek! Reméljük hamarosan Te is gurulhatsz!
Értem, akkro rá állok a netes keresésre Hát Tomi sajnos azt a legöregebb zsidó sem tudja.... talán a hétvégén, de mmúlt hétvégén is úgy volt....csak reménykedem, már gurulnék komoylabban
Ha valamivel akkor a gumival nem szabad játszadozni.Csak hibátlant szabad venni,az tart az úton.