Haló midnenki! Végr eide értem! Mostanásg azt se tom hol a fejem Remélhetőleg hétfőn már megyek egy kört, komlóig meg vissza, de maj dmeglátjuk mit hoz a jövő Amúgy az egész mocid újra fujatod, akkro mostanában nem mocizol, tudod? A sportkipuffhoz sok szerenscét, szeretem azt a témát
igen szép a tiéd is de anno volt egy simom azt is metálkékre festettem és nagyon baba volt tetszik ez a szin néztem egy másik hondát ebben a szinben csak az nagyon sok pizbe került
Csak azért motorral kéne menned mert nem árt elötte felpróbálni felmegy e rá (felfogatások) és hogy milyen hangja van.Hallottam már motort sport kipuffal és szánalmas szar hangja volt.Nehogy ne tetszen a hangja,főleg mert minden (majdnem minden) kipuffnak más és más hangja van,főleg más és más motoron.És nem 2 fillért adsz érte ha veszel.
Oké,az asszonnyal pontosíts .Amúgy:Acc 200.Vízben oldódó "gyógyszer"szerű készítmény.Bármelyik patikában kapható és tényleg jó.Napi 3X1 et feloldasz és megiszol,1-2 nap múlva felszakad.
Kipuffot mit?Sportra gondolsz?Műanyagos van a hengermalom utca elején (műanyag és lökhárító hegesztés,javítás) kipuffot meg az itt az apróban és a neten keresgetnék a helyedben.Az új horrorr drága lenne.
Jó is a kék szín!
Nekem ez a 3.kék mocim egymás után!
Hát nagyjából már jól vagyok köszi!
Még köhögök és baszik felszakadni!
Azon kívül minden okés!
Ma sem sokan vagyunk!
Talán valami csajokkal kéne feldobni a fórumot? !