Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na skacok most mék aludni jo éjt nektek holnap fojtatjuk hali
most is azt kerestem a neten kiváncsi leszek az árára
Az osztott ülés én is jobban szeretem, de az egybe ülés kényelmesebb, szerintem! Én összekötő csövet vadászok midnenhol, de nem találok.....
Bocs skacok csak lementem vacsorázni!
Jó is a kék szín!
Nekem ez a 3.kék mocim egymás után!
z roli te hova tüntél
meg keresek hozzá f sport uléskupot kompletten ha nem lesz drága kicserélem jobban tetszik az osztot ülés
haj kingston ez jo de van egy srác ö hamar megtudná csinálni szoktam nála festetni butor alkatrészeket és sose késik amit igér az sikerül is neki
Haló midnenki! Végr eide értem! Mostanásg azt se tom hol a fejem Remélhetőleg hétfőn már megyek egy kört, komlóig meg vissza, de maj dmeglátjuk mit hoz a jövő Amúgy az egész mocid újra fujatod, akkro mostanában nem mocizol, tudod? A sportkipuffhoz sok szerenscét, szeretem azt a témát
joccakát gabo
igen szép a tiéd is de anno volt egy simom azt is metálkékre festettem és nagyon baba volt tetszik ez a szin néztem egy másik hondát ebben a szinben csak az nagyon sok pizbe került
Na jó,holnap folyt.köv. részemről.Megyek lassan aluszni .Holnap korán kelek.Jójszakát mindenkinek.
Csak azért motorral kéne menned mert nem árt elötte felpróbálni felmegy e rá (felfogatások) és hogy milyen hangja van.Hallottam már motort sport kipuffal és szánalmas szar hangja volt.Nehogy ne tetszen a hangja,főleg mert minden (majdnem minden) kipuffnak más és más hangja van,főleg más és más motoron.És nem 2 fillért adsz érte ha veszel.
köszönöm szépen rádfogok hivatkozni
gabo igen sportra gondoltam de használtan beszéltem egy foszerrel biatorbágyi sokféle cucca van lehett töle veszek
Oké,az asszonnyal pontosíts .Amúgy:Acc 200.Vízben oldódó "gyógyszer"szerű készítmény.Bármelyik patikában kapható és tényleg jó.Napi 3X1 et feloldasz és megiszol,1-2 nap múlva felszakad.
(20) 3160830...mondd, hogy a motorházas tamás adta meg a számot...hátha lesz valami kedvezmény..
Dzsozé megtetszett a Z színe? (igaz nem metál)
Áááá!Asszonnyal még pontosítanom kell!
Hát nagyjából már jól vagyok köszi!
Még köhögök és baszik felszakadni!
Azon kívül minden okés!
Na ez hasznos infó.Ha kirakod a számát én is elmentem,ki tudja mit hoz a jövő (Neeem nekem keeeell,csak ha valaki eldöl a mocijával tudjam megadni ).
oké teso küld légyszi má kitaláltam ténleg metálkék lesz
Szia Dzsozé...Műanyagos szerintem a legjobb és legkorrektebb a Sajnovics a Hétvezér utcában..ha kell, megadom a számát..mi hozzá járunk évek óta
Amúgy komolyra fordítva.Meggyógyultál már?
Hajrá Roli.Ha bedobod az asszonyt én 24ből 23,5 órát itt leszek .Vagy valami ötlet?
Mi a helyzet felétek?
Ma sem sokan vagyunk!
Talán valami csajokkal kéne feldobni a fórumot? !
Kipuffot mit?Sportra gondolsz?Műanyagos van a hengermalom utca elején (műanyag és lökhárító hegesztés,javítás) kipuffot meg az itt az apróban és a neten keresgetnék a helyedben.Az új horrorr drága lenne.