Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy Roli.
szeva roli
még nem tudom most ép a kipufokat nézem meg müanyagost keresek te tudsz valakit
Szép estét Uraim!
Akkor most naked bike a kicsike.Megvan már mi mennyi lessz?
szevasz teso ja tegnap lekaptuk a ruháját most mesztelen a bébim szombaton akarom ha nyitva lesznek ha nem akkor jovöhét elején
Nana.1-2 csajt hagyjál azért nekem is .Na mi a helyzet a moccal.Elkezdted szétbontani a cuccokat róla?Mikor viszed a hondához?
bassza meg kihaltak a pécskörnyéki motorosok nembaj legalább enyém az öszes jo motoros csaj
haj gabo most vagyok
Szép estét mindenkinek.Hy dzsozé.Vagy?
haj skacok senki sincs fenn mi van veletek
hali fire
Szerte-szét dolgozik mindenki? Troli! Jancsi nagyon nehezen akart csak fizetni Nem baj,remélem a HTC azért eljut majd hozzád
troli! du. lehet benézek a boltba,akkor majd tudunk beszélni
jaja,élek meg minden csak nagyon el vagyok havazva....
Szép napot mindenkinek.Bár esik
Fire mi van veled?minden ok?
Hali! Ezek az időjósok mind csak műértő hülyék.... Az elmúlt hetekben ezt már többször is bizonyítoták....Nem hiszek neki most sem...Jó idő lesz és késsssz
A hőmérséklet okés!
De a záporok!
azám! 20 fok körülit igérnek
Sziasztok szombatra ha jÓl lÁttam valami fergeteges jÓ id? lesz valami tuti gurulÁst kellene Összehozni!
Jó éjt topic !
Mint az egyetlen normális motorosbolt kaposváron, egész jól eléldegélnek (szerintem).
Az motoroscuccot (ruhát, ilyeneket) még nem vásároltam ott, de nem is akarok. Viszont pl egyik szerelőjükről sok jót hallottam.
Van velük kapcsolatban is egy sztorim!
Motorinfó újságban kinéztem, hogy akcióban van náluk
xy csizma+ kesztyű jó árban...barátnőmnek kell.
Gondoltam elmegyünk, megnézzük, megvesszük.
Odaérünk, mondom mit is szeretnék, mert ez-és ez akcióban van....
azt se tudták miről van szó...elkellet mennem venni egy újságot és megmutatni benne, hogy mit is szeretnék, mit hirdetnek!
Ez két hete pénteken történt..azóta rendelik a megfelelő méretű cuccot, remélem most pénteken talán mehetünk érte...
....ez is egy üzlet.