Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát azt a neten érdemes keresni.Leküldik postán is majdnem mindíg.Relatív olcsón is ki lehet fogni jó gumát.Én vadiújjan vettem pár hete metzellert (elsőt) de lehet hogy a hátsót majd használtan fogom venni én is.Persze HA megéri használtan megvenni és hibátlan állapotút találok.
Mikor lesz kész a mocc?
Jut is ezsembe! A hő álló matrica mellett, még jó árú, alig használt gumikat keresek! Sportgumi érdekel főleg! Ha tudtok valakit lécci szóljatok! Ilyen 90% körül keresek
Én is igyekszem majd haza nagyon.
Oks
ok teso hamar lezavarom és mék hozzátok
Csak úgy csináld hogy hamar végezz pénteken.Nehogy belelógjon a délutáni találkánkba .
Ejha jó kis nyár
Azért is csodálkoztam hogy már haza is értél a fuvarból is.Gyors lettél volna ha végzel ennyi idő alatt.
Jaja, jó apám kint él, aztán van egy épitkezési cége, nyárra felvesz egy hónapra A bondeni tó-hoz megyek, egész pontosan Lindau városába! A legszebb helyek eggyike Kocsival visszük ki, motort, ruhát, midnent Én leszek az on-board király, 40el a hygekbe mindent meg mutatok
nem hoztuk el a mocit gabo montam trolikának inkább pénteken delelött
melozni mész ki
Motorral mész ki vagy mi?

Pontosan hol leszel? Valahol Osztrák svájci határon?

Melózni mész?
Hmm ausztria nem rossz ötlet! Én 5-6hetet leszek németországban, aztán jön velem a kis kawa is! Az egy álom lesz....gyönyörű környék, szemben svájc, balra ausztria
Okés köszi! Most 130ba hirdetem, de 120ért oda adom csak vigyék Hmm a pai finom lehetett, a kátyú utaktól kiráz a hideg, pláne ha kanyarban is kányú van
jolvan de nem muszáj gongolom van élég dolga a briginek
Nyáron szeretnék kimenni Ausztriába pár napra motorozni ott. Teljesen más világ.
Dzsozé.Jöhetsz bármikor palacsintázni.Pénteken úgyis jössz hozzánk megint,úgyhogy süttetek majd az asszonnyal többet ennél .
Jaja.Tele volt kátyuval meg nyomvályúval (még szarabb) úgyhogy nem nagyon nézelődtem szanaszéjjel.Aki jött szembe annak intettem vagy villogtam azt annyi.
szevasz gabo ja má meséltem a skacoknak milyen finom palacsintát faltunk nálatok
Kingston.Nem tudom milyen árban dolgozik az dekoros emberke sajnos.

Aztnem kérdeztem mostanában a kollégámat hogy mi a helyzet a robesz vásárlással.Meg ő sem szólt rám hogy mi van pedig ma is találkoztunk.Azt tudom hogy megvan még a toledója,még nem vitték el.Egyebet nem tudok sajna,holnap rákérdezek majd.Amúgy mennyire vitted le az árát?Illetve mi lett az új ára a robesznak?Hátha másvalakit érdekel,rákérdeznék legalábbis.
Hát Én ma hoztam el az enyémet 180nál nem vettem észre különösebb problémát, szóval úgy néz ki enyém is megúszta. Már csak náhány esztétikai dolog van vissza és okés lesz.
Hy dzsozé.Megjöttél?
igen a forgalmiába kék ként szerepel szerintem szép lesz meg ha kapok osztott ülést jo áron akkor azt is lecserélem