Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint jobb alsó sárga nyíl...
Najó, nem a temetővel szemben.
A bal alsó sárga nyíl csücskénél van a Shell kút
Igen ott. A shell kúttól nem messze, temetővel szemben.
Az a dombovári úton van?
Kaposváron. Honda szalon. Lehr motor
Hol? Melyik városban?
Jaja. Bár inkább úgyse szeretném.
A hondánál ma láttam egy ugyan olyan kawát mint ami neked is van.
Szasz kissb...

Szerinted a felnit elég fényezni, vagy vigyem szintereztetni ? Mennyire lesz tartós, ha csak fényezzük?
Akkor inkább csak döntögesd álló helyben, az kevesebb veszéllyel jár!
Hát részemről a cáfolás nem fog menni. Tavaly már megfektettem az előzőt, azt menet közben sikerült...
üdv

hátja.. a kétkerekű járgányok könnyen dölnek...

nekem is már többször sikerült
Hát amúgy 2 fajta motoros van.Aki már esett,és aki majd esni fog.De remélem cáfolni fogja majd ezt itt mindenki .
Hát ja.Én eddig csak 1X döltem el vele tavaly,illetve kicsúszott a lábam a kavicsos poros talajon,de a moci még így sem érte a földet mert az utolsó pillanatban aláraktam a térdem hála istennek.Így megúsztam 100% ig,és maradjon is így.

Amúgy szerintem dzsozé sem idegeskedik már (ahogy ma beszéltem vele legalábbis nem éreztem szerencsére a hangján-sőt semmi gáz szerintem már) csak azért bassza a csőrét gondolom a dolog ami történt vele.MOndjuk ez érthető is .
Sziasztok!
Üdv mindenkinek!
Bálint egyszerű a dolog, mielőtt le szálnál, hajtsd ki az oldal sztendert,
úgy is azon az oldalon szállsz le, akkor már áll is a gép.
Az elmúlt 2 napban 3-szor dőltem el leszálláskor, én is mindig azt mondtam hogy így szoktam leszállni.
De nem búslakodok, legalább jó sokan látták az egyedi technikát
Inkább szezon elején mint szezon közbe igaz dzsozé?Igy a most következő esős napokban rendbe lehet rakni.Amúgy Dzsozé nem nézi mikor boritja meg.Dzsozé így száll le,ez a védjegye.Dzsozé lazán nyomja .
Jóestét mindenkinek.
Halihó népek.
Látom zajlik az élet errefelé. Dzsozé egy ilyen szép motort már a szezon elején megborítani De legalább te is és a motor is jól vagytok
Részemről 2 hétre szünetel a motorozás. Beadtam a helyi hondásoknak teljes átvizsgálásra. Olaj, olajszűrő, légszűrő csere, karbi tisztítás, karbiszinkron, szelephézagállítás, benzincsap felszerelés, meg az elektromos rendszerrel van valami gebasz mert nem tölti az akksit. Meg még amit találnak azt rendbeteszik.
Tosszanak vele 2 hétig de utána semmi baja ne legyen mer szét basz az ideg

Utána viszont lehet gyűjteni a kilómétereket (bár így is belement már 400 -és még át sincs iratva)
Jaja,ennél jobbat kívánni sem tudtam volna.... Jó volt,na!
Ja.Pont azért vettem én is.5000 ft ért egy menüt eszek a Mcdonalds-ba.Nekem megérte a pénzt.

Hy fire.Tegnap nagyon király volt a menet,lehetne több ilyen is.Én nagyon bírnám .
Szinte feltéptem a benzinkút ajtaját annyira rohantam az újságért még anno Dehát ez van,akkor még fiatal voltam és nagyon bohó
Tegnap gépeltünk mi is egy szépet...5-re mondjuk visszaértünk,de nagyon királyság volt....nyomultunk kb.7-en át a hegyen utassal voltam végig,úgyhogy ma kicsit érzem
Akkor királyság van!
Én is gondolkodtam hogy motorral menjek-e dolgozni!De fúj a szél elége! Úgyhogy marad az autó!
5000e Ft az nem is volt szinte pénz érte!
500Ft-ért meg még egy legó emberkét sem kapsz!
Mit lehet kapni manapság 5500ft-ért?Nem sok mindent sajnos!
Ha ennyiért találnék egy babetát akkor arra lehet én is beneveznék!
Szabin vagyok ma és holnap úgyhogy hawai van.Mehetnékem van,és valszeg megyek is 1-2 karikát valamerre nagyon lightosan ha 1 pár fokot feljebb megy a hőmérséklet.De elötte szerintem megpróbálom beindítani a Rigát,kiváncsi vagyok beindul-e.Úgy vettem meg hogy meg se néztem,ráadásul tök sötétbe,még az állapotát se láttam mit veszek.Bízok a komoly tecnikában .És mivel csak poénbol vettem akkor sem kapok szívrohamot ha esetleg kicsit szenvedni kell hogy beinduljon a vasparipa.Az ára meg nagyon durván kemény volt.Kapaszkodj.5000 Ft plusz 500 Ft egy doboz alkatrész hozzá.Így már csak a látvány is megér nekem 5500 Ft ot,na meg a tudat hogy ilyen komoly szerkezet nem sok embernek van.A nyáron meg szétszedem lés restaurálom amennyire lehet és elrakom az utókornak .
Sejtettem, hogy megvan. Csak biztos ami biztos digitálisan is legyen meg TEgnap én is mentem egy karikát, de fél6 felé már elég hideg volt és nagyon fújt a szél...
Helló Gabó!
Még mindig nem vagyok 100%-os!
Tegnap kinéztem kicsit motorozni!
Az jót tett egy kicsit a lelkemnek!
És Veled mi a helyzet?
Mi van a Rigával? ?