Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy Roli.Mizu?
Jó reggelt Mindenkinek!
Jóreggelt mindenkinek
Jó reggelt emberek! Dani! Azt hiszed....az újság amiben szerepelt nem csak hog ymegvan,de mindíg olyan helyen van a szobában,hogy ha kell könnyen elérhető legyen
Tegnap nagyon jót motoroltunk....ennél rosszabb gépelés ne legyen
jóóóóóregggelt
ma van a hét első hétfője!
köszi skacok nem vagyok elkenyödve meg a mocit sem adom el csak az anyagi oldala idegesit hogy most költhetek rá egy valag pizt hát a döntögetésel még várok +22 fokig
Firehorn nézd csak mit találtam

http://www.motorrevu.hu/motorteszt/hasznalt_motor_te
szt_ducati_monster_600_620
Ne is keress sehol, ez ingyen van. Ugyanaz mint a képen, csak nem alumínium.
Húhú....jól hangzik, ha holnap nem találok sehol, akkor hétvégén ha otthon leszel elgurulnék arra felé
Nah majd holnap le vizsgáloma témát.... Nagy erőkkel árulom továbbra is a robogót.....valaki?
Eljössz hozzám Komlóra és adok neked ingyen. Horganyzott acélrács, lészűrőből való, olyan színűre fújod amilyenre akarod és nem fog rohadni.
Talán valami autósboltban lenne még érdemes megnézni nem?
Olyasmit mint amilyenből a drótkerítések vannak olyat a barkácsboltokban kapni!
Nah ilyet keresek.... csak nem akarok netről rendelni, tuti valami barkács botlban vagy ilyesmi helyen lehet kapni, cska azon gondolkodom vajon milyen érdekeltségűbe érdemes benézni....
Jó kérdés!
Nem tudom pontosan!De ilyesmit találtam most így hirtelen!
rács
Hát nem kéne ennyire meg betegedni folyton , egyedül én szedek itt béres cseppet? Szerinted milyen érdekeltségű boltban kaphatok olyan rácsot, amivel az idomokon lévő lyukak mögé tudok ragasztani?
Akkor most már tényleg össze áll a kép lassan!
Remélem hogy megérkezik már!A takonykór meg mehetne a téllel együtt!
Az az már csak az össze rakás van vissza, de elötte még egy brigiciol fürdő, egyes alkatrészeknek, a tiszta motor jó motor A tavasz is ide ér mire kész leszek
Szerda óta nem láttam, a szerelőm kezébe adtam, az uccsó simítások az ő dolgai, fékek állogatása, kis benzin csap probléma, meg pár dolog megnézése, aztán hétv második felébe végez azt mondta, szóval rá vagyok már izgulva
Szeva Kingston!
Igen már 100%-os!
Sikerült megoldanom a mozgását is!
Patent!
És a Te mocid most hogy áll?
dzsozé!
jobbulást és nemám búsulni
Szevasztok! Hú Dzsozé óvatosan! Most legalább résen volt az őrangyalod Roli üléspúp teljesne kész? Jövőhét második felében fullos lesz a mocim, neki megyek a papír krédésnek
Szép estét!
üdv mkinek

igen mi voltunk...
Szép estét Skacok!
Dzsozé sajnálattal olvasom mi történt!
Örülök hogy nem lett bajod!
Én is megyek aludni.