Kingston!Én is már úgy vagyok a fokozatkijelzővel hogy fölöslegesnek érzem,de tetszik! De szerintem inkább sisak!
Hát igazából néztem ma egy Premier sisakot!Ami tetszett!De vagy Agv, Lazer, Premier vagy még HJC jöhet szóba!
Te milyen márkára gondoltál?
Hát ahogy érzed....régen nekem is tetszett, de mára már hülyeségnek tartom a fokozat kijelzőt....csak fölösleges pucc....úgy is mindíg tudod hányadikban vagy....Nah barátnőnek is kell full felszerelés?:D
Minden okés! Kop-kop-kop!
Egy fokozatkijelzőn gondolkodok még hogy megajándékozzam-e vele a mocit!
De lehet egy sisakra kéne beruháznom előbb barátnőmnek!
Nem tudom!
Jah lehet azt kéne.... deh amdj ha Firehorn kolléga erre jár, akkor neki biztos van ötelete.... 110-%?:D Az az alap, ott kezdjük
Tiéddel midnen klapp?:D
100%-os soha nem lesz Már csak annyi baj van hogy melegen nem akar indulni, és az alapjárat is ugrándozik össze vissza! Majd a szerelő Most gumit vadászok! 90%os környékit...occsóért, de jót Ti nem tudtok valamit? Tomi, Roli?Hátha:D
Hahó mindenki! Hát hova tüntetek emberek? Nagyon csönd van....amúgy már csak egy problémát kell orvosolni a vasamon és kész.... Lehet nem süt a nap, de masszív 15fok az van mindíg
Hát igazából néztem ma egy Premier sisakot!Ami tetszett!De vagy Agv, Lazer, Premier vagy még HJC jöhet szóba!
Te milyen márkára gondoltál?