Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kingston!Én is már úgy vagyok a fokozatkijelzővel hogy fölöslegesnek érzem,de tetszik! De szerintem inkább sisak!
Hát igazából néztem ma egy Premier sisakot!Ami tetszett!De vagy Agv, Lazer, Premier vagy még HJC jöhet szóba!
Te milyen márkára gondoltál?
Olyat nekem is kellene....kicsi fejére találni egy sisakot Te milyen márkában gondolkodsz?
Hát ahogy érzed....régen nekem is tetszett, de mára már hülyeségnek tartom a fokozat kijelzőt....csak fölösleges pucc....úgy is mindíg tudod hányadikban vagy....Nah barátnőnek is kell full felszerelés?:D
Minden okés! Kop-kop-kop!
Egy fokozatkijelzőn gondolkodok még hogy megajándékozzam-e vele a mocit!
De lehet egy sisakra kéne beruháznom előbb barátnőmnek!
Nem tudom!
Jah lehet azt kéne.... deh amdj ha Firehorn kolléga erre jár, akkor neki biztos van ötelete.... 110-%?:D Az az alap, ott kezdjük
Tiéddel midnen klapp?:D
110%?
A szerelő tuti megoldja!
Gumiügyben sajnos nem tok segíteni!
Nézz körül az apróban!
100%-os soha nem lesz Már csak annyi baj van hogy melegen nem akar indulni, és az alapjárat is ugrándozik össze vissza! Majd a szerelő Most gumit vadászok! 90%os környékit...occsóért, de jót Ti nem tudtok valamit? Tomi, Roli?Hátha:D
Semmi xtra!
Vagyogatok!
Hogy áll a moci?
Mikor lesz 100%-os?
Mizujs véled Roli?
Nah szépet, most hogy beszéglető partnerek is vannak már szép este
Szép estét!
Csak az eső ne essen már!

Nekem elvileg holnap lesz kész (Remélem)
Hahó mindenki! Hát hova tüntetek emberek? Nagyon csönd van....amúgy már csak egy problémát kell orvosolni a vasamon és kész.... Lehet nem süt a nap, de masszív 15fok az van mindíg
*Gyorsulási és szlalom verseny lesz
a Kaposújlaki reptéren!
Belépő: 1500FT - nevezésidíj: 1000FT
2009. 04. 04.-én, 9-órás kapunyitással...
*2009.Május.02. Pécs Gyorsulás
"forrás: www.dragracing.hu"
Szép jó estét Urak!
Hy mindenkinek.Hát ja.Rendesen elb..szott kedvem van ettől az aljas időtöl.Napsütést akarok,sőt követelek holnaptól .
Jó reggelt Urak! Mi újság erre felé? mindenkit lelomboz az időjárás?
hali!
nekem tegnap 2* is sikerült elázni... egyzser meloba menet aztán meg hazafele
még jo hogy a műanyagmotorral voltam és nem a Pancsival
Én délelőtt gondoltam,hogy lehetne menni...de aztán szerencsére közbe jött a meló Így megúsztam egy kiadós elázást
Helló!
Mentem egy karikát, de minek? Elkapott az eső, és tiszta kosz lett a moci, pedig a múltkor órákat pucolgattam.
Hallo Urak! Ahogy az időjárást elnézem...ma sem karistolom meg jobban a térdkoptatómat Nem baj,talán majd holnap.
Karcolások...2 hét sántítás.
Az őzet meglepték a döglegyek, de becseréltem 3 dinnyére
Na lépek,jóccakát...Óvatosan az úton!
Én is! Jóccakát
Na Én mek aludni. Jóéjt.
És finom volt az öz pöri utánna?