Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az szívás. De neked nem lett bajod?
Köszi!
Kiugratott elém egy őz...Esélye nem volt átérni az úton...
Jó az az embléma
Hát én is passzolom, mert én se pécsi vagyok Egy Monster energy feliratot szeretnék egy krokodil szemmel a tetején fekete háttérrel...majd a virtual tuning topicba megkérem clamot csinálja meg nekem
Én passzolom mert nem vok pécsi.

Hogy sikerült a perec?
Helló pécsiek!
egy kis segítség kéne: a komlói úton van egy szerelő aki moci vázakat is helyre tud húzni... tudtok valami infót róla hogy hogy dolgozik? ár/minőség... köszi!
Hát ha az Én szerelőm nem csinálja meg jövő hét közepéig elmek és összerakom Én

Amúgy milyen egyedi matricát akarsz?
Nekem mondod? A szerelőm nem sieti el a doglokat.....még mindíg nem tudod időpontot mondani mikro elsz kész... Zoli itt vagy? Vagy miért krédezted hogy itt vok e?
Már nagyon végstádiumba járunk.

Az összerakásnál. Elvileg holnap vagy kedden kész lesz. Szóval ha a GOD is úgy akarja jövő hétvégén már róhatom a km-eket.

Most hétvégén rossz volt hallani, hogy mindenki mocizik. De jött haver azt mentünk egy kört. De jobban szeretnék már Én vezetni.
Jut is eszembe, Tomi hogy áll a traktor? Már majdnem jó idő van.....lassan kész leszel nem ?
Szia vagyok még! Gratula Tomi az év poénját lötted el
Kipuffra kellene amúgy me nem sokár akész az új aztán nem akaorm csak úgy szürkén yhagyni.....
Hóálló? Télre?

(amúgy nem tudok hőálló matricát, de ezt nem tudtam kihagyni)
hello kingston vagymég?
Hát senki nincs itt, én azért krédezek! először is nem tud valaki hóálló matricát? Egyedi dizájnal kellene....természetesen kipuffra!Másodszor közös fórum ki gurulás erre a sásd melletti bulira? Jó mókának hangzik...
Hahó! Milyen csönd van! Van itt valaki?
Üdv mindenkinek!
hay skacok
miez a nagy csönd fórumon?
Sziasztok

Sikerült a motoromhoz rossz lánckereket rendelnem. (532-eshez kellett volna)
Ha valakit érdekel nem cseréltetem vissza, tovább adnám. 16-os lánckerék, jó minden 530-as lánccal szerelt Suzukira (SV, TL, Gixer 1000, Busa, GSX, Bandit)

Ha valaki Mohácshoz közel lakozik és valami nem túl nagy fejtörést okozó motorja van nyugodtan idegurulhat vele, átrakjuk.
Szeva azon a számon elérsz, gyertek jó móka lesz!
Mi a fene? Mindenki motorozik vagy ebédel?!
szeva am nincs mit a tegnapi segítségért
szevasz zoliboy
jaja biztos fasza lesz
hali ezen a számon érlek el megbeszélem a skacokkal és elgurulunk arra biztos benne lenének