Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah jó nem küldök képet mert nem rakja föl! Legalább nem vagyok itt egyedül, Belagergo milyen rsed van? Szerintem bőven jöhetsz te is
HOPP A KÉEPT ELFELJTETTEM :d:d:d:d
Nah ezen a képen a középső sor, közepén! Van egy 20as meg egy 40es szárú!
hali én it vagyok de a többiek ténleg eltüntek
mindenki minden kategoriában.. kismotorral akkor nemlehet menni mi? vagy? RS...120at kimegy
Nah én meg ide értem! Az emberek fele lelép mire meg jövök.... tán én jövök túl későn? Firehorn nah milyen csajt ismertél meg? Nincs huga? Légyszi midnenképp érdeklődd meg nekem a cuccokat! Nem tudom ki kérdezte hogy milyen indexeim vannak, majd mindjárt dobok be képet róluk! Jajj úgy sajnálom hogy hol nap nem tudok menni
joccakát neked is ,ott leszek ahogy meg beszéltuk
Ostffyasszonyfán van pálya. Szerintem ez van Sopronhoz legközelebb magyar oldalon. Pannonia-ring a becsületes neve.
http://www.pannonia-ring.com/i...
mindenkinek jó éjt mék aludni mert holnap megint szar napom lesz remélem sokan leszünk!dzsozé várlak holnap !hali
nekem segitsetek pls
hát ezt nem tudom sajna megmondani neked
nekem még a vez láncot meg kö nézetnem mielött komolyabban elkezdunk gépészkedni idén meg az oilt is lecserélem a fékbetétek má rendben ja meg valszeg beújitok egy buko gombát amiet mutatál most má tudom hova kö tenni lelestem a cbr clubon
Csáó. itt láttam a legnagyobb intenzitást Sopron környékén milyen ringek vannak? kérlek segitsetek!
motoros találkozokra is szeretnék menni több naposra ,te nem gondoltad még hogy meny ? odais ha eljönne mindenki az fasza lenne
Én is várom!
Hát azt én is remélem hogy minnél elöbb nyeregbe pattanhatunk és a vasakkal nézzünk el a pihenőhöz!
És motorozzunk egy jót!
jaja má várom hogy mindenkit megismerjek személyesen remélem a köv talákozo má kétkeréken történik
Szeva Dzsozé!
Na király!
Akkor leszünk néhányan!
hello roli azt beszéltük trolikával hogy 5.30 kor találkozunk a boltjánál és onnan indulunk 6 körül ott leszünk
oké trolika holnap meg beszéljük
Trolika Ti is jöttök holnap Dzsozéval? ?
DzsozÉ beszÉltem egy jÓ ismer?sÖmmel motorjavÍtÁssal foglalkozik És monta hogy megnÉzi a vezÉrlÁnc feszÍt?det!szerinte nem nagy pÉnz a javÍtÁs!de majd holnap megadom a szÁmÁt És megbeszÉlitek!
értem...
köszi
JÓL NÉZ KI A MOCID!
Igen ,csak az idomot kell fÚjni ,mert ugyan olyan szÍn? tankot tudtam szerezni.
Bocsi ! nem rajtam mÚlik,hogy Össze vissza jelennek meg a bet?k!