Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi újság? Nekem ma kellett van műszakira vinnem a motort fél tízre Hát....inkább átrakattam hétfőre
Nem tudom Úgy látszik szétszaladtak
O.k.Amúgy most meg mi van?Sehol senki?Illetve mindenki máshol?
Figyeljetek...lesz ami lesz...nem foglalok előre semmit. Pénteken este 6-kor találkozzunk Pihenőnél és leszünk ahányan leszünk Akinek gáz az odajutás vagy bármi kérdés van az írjon fire_horn@yahoo.com
Hozzál havert is nyugodtan!
nem nagyon látszik mennyien leszünk!vagy nem lesz semmi?
Sziasztok.Én jövök.+hozok 1 v 2 túratársat is ha nem gáz.
mennyien
Intézem én holnap,csak azért kellne tudni,hogy kb. mennyei leszünk
3,trolika remélem jó sokan leszünk!valaki intézi vagy oda nem kell foglalni?
3.Z750Roli
2, kissb
Hát egy pár nap múlva szerintem én is úgy esek be az ágyba majd!
Na de most ellépek!Irány melózni!
Este jövök!
Most pénteken este 6-tól fórum összeröffenést tartunk Mecsek Pihenőben Újra kezdeményezem,hogy aki jön írja fel az alábbi listára a a nevét:
1, Firehorn
Nekem min.8-9 óra kell,mert különben nem bírooommm
Akkor Te sem aludtál többet mint én!
Én is 3körül feküdtem le!De én 8:15kor kelhettem már!
Már egész jól birom a 4-5 óra alvást!
Szulta+én szerintem megyünk!
Jaja,tegnap én is léjszakáztam....háromtól aludtam fél kilencig..... Azt sem tudom mi van....
Emeberek! előre láthatólag ki az aki jönne pénteken,lassan összeszedném a neveket
Tegnap este pörgött a fórum!
hali
nekem reggel óta óráim voltam.. most 3 lukas...
aztán meg melo tovább 6 ig..

nem folyok bele a melyik nagy gép jo dologba... már leirtam a véleményemet régebben...
Mi ez a pangás? tegnap éjfél után nagyobb élet volt,mint most
Nem mindíg a legnagyobb a legjobb Ha sporttúrázni akarsz akkor jók a nagyvadak,ha meg keményen sportolni akkor oda felejtős a 12-es a Busa meg az XX is,azokkal bevérzik a szemed tempónál kanyargáskor. Ezek nem speed gépek.
Vmax nekem nem kéne...drága és gyakorlatilag használhatatlan,ugyanúgy mint az MT01,fagyizónál csajozni jó,de másra.....
Hát válogatnék is!
Nekem sem kéne V-max!310kg a menetkész tömege!
Az árának jobban örülnék!
A ZX 10 nyersebb,brutálisabb mint a 12.Azt mondják szinte minden fokozatban emeli az elejét szó nélkül.És szintén 200 paci körül van,amit brutál hirtelen ad le állítólag.Én még sosem mentem 10 el,de szívesen kipróbálnám,mondjuk csak óvatosan .
Amúgy 5 milláért (V-max) már azért lehet válogatni a mocik között.Valszeg én sem V-maxot vennék.Sőt tuti.
Jóreggelt.Így van.Az XX et már nem gyártják,így újjan már nem kapsz valószínüleg.A Tibi nbarátomnak XX van,,azt tudni kell hogy nagyon bika (bár papiron csak 164 ló) és iszonyatosan megbízható moci.És szép is.
Ha Te mondod!
Tavaszt akarok!