3helyen emg zúzódott a lábfejem...kis bemelegítés ugrókötéllel verseny elött ott kezdtem el érezni hogy fáj, utánna 3kézi meccs ott meg taposták sokszor, és most perpill olyan vagyok mint egy kalóz kapitány
Halihó! Szép,szép az idő,de qrva hideg van Ha mondjuk 17 fokkal több lene,akár motorozhatnánk is
Nem baj,lekopogom ugyan(-kop-kop-kop-)de a náthám már egy fokkal jobb
Jah ki kellett! Porbálom valahogy vissza forgati a fölösleges kettőt az idiótáknak! Még nem intéztem semmit mivel, ha intézkedek akkro madj kell műszaki emg ilyemsi, szóval elöbb megvárom hogy kész legyen azt csak utánna....de lehet meg tudjuk intézni okosba kevés pénzből is.... Hmmm....motoros csajok jöhetnének ide is
Visszafogottak vagyunk....most lehet,hogy kicsit pajkos vagyok,de ez a 4 órás éjszakai alvásomnak tudható be Súlyos a helyzet
gyere ahogy tudsz...én is csak bambizok.
Szolid vacsi volt mellesleg lehet h ők is beleolvasnak a fórumba szóval kéretik szépen viselkedni aztán kapok a fejemre, hogy miket terjesztek róluk nyári gurulásról beszéltünk, mikor, merre. Pénteken este még sofőrködök is, szóval igyekszem, bár nekem csak bambizás lesz... Ha már a közelbe járok akkor mindenképp csörgök!
Igaz, szóval most van 6darab indexem....legalább látni fogják merre kanyarodom A balaton körüliben már végre én is maximálisan benne vagyok! Ezt a hétvégét ki kell hagynom
Hát az idő nagyon szép, de ha akarnék se tudnék motorozni, annyira fáj a bal lábam hogy nem menne a váltás se....
Nem baj,lekopogom ugyan(-kop-kop-kop-)de a náthám már egy fokkal jobb
nap van, de hideg is
Számoljátok az ugratos mocikat (báránykákat!)
Déltől melózok kemény 2órát holnap!
Én is üccsizek csak!
gyere ahogy tudsz...én is csak bambizok.
Kingston a forgalmival kapcsolatban intéztél valamit?
Akkor nyerő csapat vagyunk!
A balaton részemről is jöhet!