Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok má én is itt vagyok yoozso meg van a számod nekem is mindjárt küldök egy sms neked
Ne őrits.Nem volt .Próbálgattam 1000 el tesó .
a 30 as bevan kapcsolva,bár a munkahely miat nem szeretem,kösz az együtérzést
Hy kingston.Busójárás tegnap letudva a yoozsoékkal eggyütt.De Ő tegnap szerintem csak okosan edzette a gyerekeket mohácson,mert ma meg az anyóséknál volt.Mondjuk félelmetesebb mint a busók,fordítva rosszabb lett volna.Hirtelen sokk anyóstól,aztán a laza busók .Na az lehet hogy a többieknek meg ma vannak mohácson és ezért a csend.
Hy.Mizu?Anyóséknál voltál?Egész nap kerestelek mindkét telón.De mint fontos üzletembernek csak a hangposta jelentkezett be .Bár értem is.Anyósék=Pokol.Olyan mélyen meg gondolom nem volt térerő
Szép jó napot uraim,na letudva a havi pofavizit anyoséknál.köszönöm a gratuláciokat a motorhoz
a számom 06205769408 bár most töltön van.
Nah midnenki Mohácson van vagy mi ez a csönd?
Mi csak az ünnepségen leszünk ott!
Utána go barcs valószínű!
ahhham
Az utána lévő partit?
énse az öltönyös parádézös részét várom
Kaposvárra vagyok hivatalos!
Már alig várom!
aszittem Pécsre
igen mentem vele.. a lengökarbol semmit nem érezni,,,
nyagyon simán, szépen jár a motorja semmi rezgés,vibrácio, tök könnyü az olajos kuplungja... hatalmasat fog a dual fékje...
a futömű meg olyan hogy mehetsz vele gyorsan akkor is stabil, de nem rázza le a vesédet...
csak a kormánya van alacsonyan kicsit...
Jó akkor gratulálok a jövendőbeli motorhoz Amúgy gondolom mentél már a vfr-el....észre vehető valami az egy oldali lengőkarból? Én mennék egy kört szívesen....börruciban meleg van, de sajna a szerelmem bakon áll....
még enyém a cb

nem oldalkocsis.. csak szolo az oldalkocsis csúnya tréfákat tud tenni... jah és még klassabb lenne azzal...
Szép jó napot mindenkinek! Hát basszus vissza sem tudtam olvasni szinte Gratulálok Yozsó az új motorhoz! Kissb remélem oldalkocsi nincs a pannóniához? Régi vágyam hogy ülljek egy olyanban..... Amúgy már elkezdődött a vissza számlálás 7nap és kész a mocim
Kaposvár!
hova?
Pénteken én is megyek szalagavatóra!
jaja.. hétfötöl konzultácios hetem lesz, majd ott kipihenem magam
csak csütörtök délután és pénteken megyek dolgozni.. pénteken este meg szalagavató
De legalább már jössz ki belőle!
igen, jobbna, köszi az érdeklödést.. má csak olyan tompán fáj mindenem érzésem van
szerintem holnapra rendben leszekl teljesen
Na jobban vagy? ?
pörögtök ám