Igen énis várom már!Remélem nem jön közbe semmi se!Nameg a az első csoportos mocizástis várom!Gondolkodtatok már azon h a közeljövőbe ha mindenjólmegy mehetnénk 1 kört a Balcsi körül mit szoltok hozzá !? Sry de már nembírom hogy nem lehet menni ezért vmivel elkell terelni a figyelmemet erről a rossz időtöl
Roli lassan elvileg lerakja a melót.
Busárol még annyit hogy anyukám aztmondta a busárol hogy "álommotor" aszem ez mindent elmond
Akkor teljesen rendben van a dolog Hosszabb túrák,azokra tökéletesen jó. Én sem vagyok kis darab,viszont nekem nem a kényelem az elsődleges szempont,hanem a súly,a fútőmű és a fék és az ezekből adódó kanyarteljesítmény. Az új RR nekem sem tetszik.... De ezeket meg tudjuk vitatni pénteken akár élőben is! (de jó lenne)
Azaz igazság h nem vagyok egy alacsony csávó + súlyom is van... és fontos h kényelmes is legyen mivel szeretnék részt venni hoszabb túrákon. ültem már busán is és háát az az érzés azért elég durva... de múltkor ültem az új 1000firebladen és naggyon kicsi moci szval nekem abszolút nem lenne kényelmes...hozzá teszem mondták h képen akármien "csúnya" megmondom öszintén nekem abszolúte nem tettszenek a lámpái élőbe se változott a véleményem...de hát izlések és pofonok!hozzáteszem azért annyira nem csúnya egy motor!el tudnák azon is ücsörögni!
Ehez nem tudok hozzászólni... Sosem mentem Xj-vel és az árakat sem nézegettem. Az Sv nylván jobb gép,hiszen nem kicsivel újab konstrukció Pénteken én is remélem,hogy leszünk!
Teljesn jó gép,és azért mégis csak egy Hayabusa! Tekintélye az mindíg lesz neki....Én inkább az abszolut sportgépeket szeretem(Busa nehéz-de nagyon ,és hosszú-),de a Busa az Busa ebben teljesen igazad van Respect van neki az utakon
azt a bordó xj-t amit a vásárban akart eladni az még kb 2021 ben is meglesz neki mert annyiért sokkal jobb motorokat lehet venni!amúgy az ati-nál azzal oktatnak az 1 ezüst színü bár én nagyon nem szerettem nagyon nehezen vezethető motor!nekem sv -m van nem nagy kaland motor de a közelébe sem ér az xj bár az is egy filing ha valakinek bejön!remélem leszünk pénteken!
Jah és a busa tekintélyét kifelejtettem! bár most h mondod h ennyire nem kanyarvadász stb lehet 1000lexx de ezmég odébb van...
asztem azé elégjól megállja helyét
Sajna mondom nem tok hozzászolni mert nincs tapasztalatom...
De az ereje sztem mindenképp tisztelendő!
Ezzel arra akarok célozni h ami neked van tutko megtartanám
Mondjuk aztis hozzá teszem h én kezdő motorosnak tartom magam (mivel azis vagyok) ezáltal ha húzni merem azt csakis egyenesbe teszem, naggyon ritkán...tom nemkell hozzá ész de inkább fogalmazzunk finomabban "tapasztalat".
Köszönöm
Nyerő? Attól függ mire akarod használni? Túrára meg autópályán repeszteni arra jó,de egyenesben mindenki tudja a gázt húzni,ahoz ész nem kell Sportosan is használhatod,de pályán egy frankó 750-es speed megeszi,egy ezredes meg széttépi....
Én kanyarogni szeretek,tempóval...arra nem igen való
ha megengeditek belinkelek egy sztem hiteles jó tesztet a busáról Busa
ahhoz képest h nagygép sztem egész jól megállja helyét akár a sportgépek körébe is!legalábbis ahogy mondták nekem ismerősök
sajnos én nem tudok tapasztalatbol beszélni így elhiszek mindent...
de azisbiztos h nem egy kanyarvadász de ha összességében nézzük sztem egy nyerő motor nem?
Köztünk talán most nincs,DE!...a vásárban majdnem mindíg ott volt már évek óta egy bordó példánnyal a gazdája. Közép korú túrás fószer,elég normális pali,már amennyire ismerem
Emberek...olyan szinten fáztam meg tegnap Orrom fáj,szám fáj..... Egész éjjel cikáztam a nyomda és a hegy között....este 7-ől hajnali háromig....a hegyen el is kopott mondjuk 15 lityó benzinem is....
Nem csodálom.Itthon voltam ma szabin,és bár volt itthon elég melóm és sokat voltam kint az udvaron,majd rámfagyott a ruha.
Na öcsém ez kemény.Figyu,nézem az időjárás jelentést:Holnap napsütés várható az ország területén,de bárhol eshet a hó is.+6-8 fok a nappali órákban,de néhol -5 -7 fok is lehet a nap folyamán.Ilyen időjárásjelentést én is tudok.Figyu.Holnap 40 fok meleg lessz,de előfordulhat -70 fok is.Csapadék nem várható,kivéve ott ahol igen és ott viszont 6 méter/óra alatt.Beszarok,ezek se tudják mi lessz.
Roli lassan elvileg lerakja a melót.
Busárol még annyit hogy anyukám aztmondta a busárol hogy "álommotor" aszem ez mindent elmond