Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fire...vettél egy Busát ? ...hm....a Duxit sikerült eladni? ...Hát, csak okosan vele...üdv faterodnak
Hlihó emberek! Sajnálom,hogy nem tudsz jönni kissb,de az egészség az első...gyógyulj meg!
Akik jönnek azoknak mondom,hogy telefonáltam,szóval tuti lesz helyünk is!
üdv
hát ezt sajnálatosan hallom(juk)
Jó bulást!
údv!
le kell mondjam az estét....
nagyon szarul vok... az is kihivás lesz hogy melovégéig kibirjam
Kormány kiflire, meg tanksapkára
Hali! vagyok...még nem jártam utána,de amint lehet megkérdezem. Amúgy mire kellene a karbon matrica?
Jóóóóóóóóó reggelt mindenki
Mizujs? Firehorn itt vagy? Majd megérdeklődöd nekem amiket krédeztem?
Szép napot! !
Hali! Szerintem 70-es motorral pancsi ring az nagyon,de nagyon felejtős.... Ilyen kis motorral csakis Kakucs jöhet szóba....ott nem leszel útban senkinek és talán neked is nagyobb élmény lesz
Akkor szerény véleményem szerint Kakucs-ring. 600as motorokkal aki fölmegy az 0.55ös időket tol 1.2km talán az egész aszfalt, picike kanyarokkal. Igaz, hogy ez kicsit messzebb van Soprontól
120 a vég utazo 105
Jó écakát mindenkinek! by all holnap!
Htá az a lényeg hogy az utazó sebességet tudja tartani! Holnap után azért meséljtek milyne volt a találkozó!
Na nekem mennem kell!
Korán lesz a 4:45!
Jó éjszakát Mindenkinek!
Holnap találkozunk!
na skacok én mék aludni akkor holnap találkozunk mindenkinek joccakát
Simán Öcskös!
picike 70es alu zizegő... direktszürő jt szett fasza áttéttel pöcc karbi 19es 120at kifacsarok belőle nehezen... de kiszámolta melőbb 8 betűzöm NYOLC perc lenne nekem egy db kör szoval?
Akkor végre megint legyorsulhatnál mi?
(csak vicceltem!)
Hát én nem értek hozzá igazán!
De csak nem ártott neki!
Az a biztos ha az előirt olaj van benne! (szerintem)
de jol tudod most lesz én szoktam menni tök jo
Gondoskodok majd a képről!
De most hétvégén lesz!
Bírnám ha már tényleg vége lenne ennek a retkes télnek!
picike 70es alu zizegő... direktszürő jt szett fasza áttéttel pöcc karbi 19es 120at kifacsarok belőle nehezen... de kiszámolta melőbb 8 betűzöm NYOLC perc lenne nekem egy db kör szoval?
most rakok bele olyat ami bele valo hogy nugott legyek de gondolom ez se ártott nelki ami benne van
Gombáról képet midnenképp! Motor Showder klubban!Nem most hétvégén lesz busó járás? Mert akkor vége már a télnek lassan
Bocs skacok!
Csak el kellett lépnem picit!
Jövő héten nekem is megjön a gombám!
Már kiváncsi vagyok rá hogy milyen lesz!
Én is olaj cserével kezdem az évet!