Nah háló! Végre ide értem! Ma is eredményes napot tudhatok a hátmam mögött! 3helyen zúzódott lábfej Fincsi
Egyszerűen imádom az internetes rendelést! Rendeltem 4indexet, csak 2őt küldtek le, erre rendeltem még 2őt erre leküldtek 4et Jajj deh hosszú nap volt...
Hello! Jaja,kerestelek,de ha tudom,hogy orgiát zavarok meg vele akkor nem tetem volna Gruppen haver? Nagyon megszaladt a szekér
Gyere,én mindenképpen megvárlak
Firehorn gondolom ezért kerestél ma. Sry csak 2 motoros leányzóval volt találkozóm Én is megjelölöm a B-t bár kicsit késni fogok. A kicsit az kb 2 óra , feltéve ha addig ott lesztek...
Balaton kerülésbe én is benne vok tavasszal, nem rossz móka
Jön a 10milliós kérdés!
Mikor lesz a Pécs és környéke fórum összeröffenése? ?
A,2009.02.19 17:00
B,2009.02.20 18:00
C,2009.02.13 18:00
Firehorn Barátom a B választ javasolja!
Asszem jelöljük meg ! ! ! !
Ááá!Először felhívom a délutános leszbi csajt!240+Áfáért!
Megkérdezné a Vágó úr:Roland ki kisérte ma el? ?
Hát itt van az egész Pécs és környéke motoros banda!
Üdv!Fönök!
2-3 hét naggyon zsír lenne énmáma is úgyvoltam vele hogyhanemlettem volna fáradt 0 fokba mentem volna 1 karikát
de az igazi az az amikor olvad az aszfalt!
Na,visszatértem...tartottam egy zuhanyszünetet Reméljük össze tudunk ülni pénteken Az első mocizás....ÁÁÁÁ,ne is mond...azt már én is alig várom. Sztem 2-3 hét és végre elindul a szezon. Balcsi körül? Tőlem bármikor...
Egyszerűen imádom az internetes rendelést! Rendeltem 4indexet, csak 2őt küldtek le, erre rendeltem még 2őt erre leküldtek 4et Jajj deh hosszú nap volt...