kösz igabo találtam olajat a neten, srácok a péntekröl még beszéljünk holnap lehet hogy nem tudok feljönni egésznap gályázom de csütörtökön jövök jo éjt mindenkinek hali
Háború?Faszt.Még csata sem.1 szer foglalkoztam a dologgal kb 3-4 éve,azóta sem és elötte sem nagyon láttam őket mert az asszony sem tartja a kapcsolatot velük,csak a faterjával aki azért normális nagyjábol.
Jah ma nagyon termékenyek vagyunk Roli midnenből kívágod magad? Nem 200ló körül kén elennie a busának? Alacsonynak télleg alacsony...deh mondjuk én csak szalonban ültem rajta, de az a bőrfotel szerű ülés mindenért kárpótol Az 1.4es zzr meg egy ktm votl amin kényelmesen tudtam eddig ülni
Nem nem nem.Ilyet sohasem mondtam,és nem is mondok.Csak sok a kemény barátom (Boccaccióba és a B52 be dolgoztam 4 évig a Pikiéknek-ugyhogy van ismeretség ha kell .).
De az asszony segg családját azért szétütöm egyedül is
Hali! Mi a fene....elmegyek kicsit havazni aztán telenyomtok három oldalt... Hallod Roli,Busa sokkal,de sokkal alacsonyabb mint pl. a Z750. Kurva alacsony gép
Azonban Kingstonnál a pont.Az ész dönt mindíg,nem a teljesítmény.Amúgy igaz.A 192 túl magas,kényelmetlen lehet összehúzni magát,főleg hogy egyre kissebbek lesznek a mocik.De a mi 170-cm ünk sem annyira jó,mi picit ültettünk a gépemen és még így is épp leér a lábam.Mindig fostam hogy eldölök ha megállok amíg meg nem szoktam.Bár az enyém méretre és majdnem mindenre ugyanakkora mint a hajabusa.Csak az enyém így jelen állapotában csak 162 paci a busa meg 170 körül van (firehorn évjárata,nem a 2008 as ami már 180 pár paci asszem).A gixxer 750 amikor ráültem nekem kicsikének tünt nagyon az enyém után.
Még soha nem ültem busán!
Majd az egyik guruláson az egyik parkolóban rácsücsülök!
Én gyenge gyerek vagyok!
Legalább lesznek kik bevédenek!
Milyet nem mondtál?
Az ő családja a Te háborúd!
De az asszony segg családját azért szétütöm egyedül is
Én is voltam csúszkálni a penny parkolóban!
A busa még alacsonyabb? ?
De hosszabb!Az én kezeim rövidek!
De élőben az igazi!