Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brutálisabb sokkal! Nem nyomatékból megy mint a nagyvadak
De ne álmodozzunk mometán....most a 12-es a cél
Nem hittem!
Súly/lóerő arányban tuti jobb!
ZX10 ütősebb mint egy 12,nehogy azt hidd,hogy nem
Akkor még sem az ilyen nagy géposztálynál maradsz?
Akkor már inkább ZX10,ha vágyakról van szó
ZX12re fájna a fogad inkább mi? ?
Nem tudom,nekem nem kellene sem Vmax,sem ZZR
Szerintem is!
Ha netán szükség lenne rá itthon lenne!
Hát nem tudom!Én inkább egy zzr-t választanék mint egy V-maxot!
Hiába legleg!Árban is legleg!
Igen eztis aláírom.
Csak ugyebár az xx -et tudomásom szerint nem gyártják és ha én legközelebb mocit vexek ami nem mostanába lexx akkor újonan akarok egy szinte "végleges" motort venni.
Teszteknek nem szabad hinni...ki kell próbálni,meg kell nézni,rá kell ülni...bele kell szeretni
Ígyvan énis ígylátom és még kiegészítem ezt a kerek kis történetet a busa viszont 1 nm rel erősebb mint a zx14 Én köv mocinak busán vagy xx en gondolkodtam de az utóbbi tesztek/vélemények alapján az xx kiesett . De ez még odébb van.
Annyit mondjuk megér Roli,az igaz.
Szulta.Most néztem meg én is.Igazad van 197 le a K8 busa.Az az 1 paci meg itt már tényleg jelentéktelen,de ha azt mondja a kereskedő hogy ez a legesleges legerősebb vas ami van,nagyon sokan rámozdulnak a leg cím tulajdonjogáért.Már akinek van rá cash persze.Üzletpolitika.És bár szerintem gyorsulásnál mindkettő picsánveri a V-maxot,de nemis egy tipus a kettő az is igaz.De látod,megveszik mégis a leg leg leg miatt.Vagy nem az miatt de az már mindegy ilyen szinten
De biztos brutál!
Idén el szeretnék jutni a motorkiállításra!Ott talán láthatnék egyet!
Abban teljesen igazad van!Ha akrnak valamiért úgy is megbüntetnek!
Ha lehet helyesbítek az új hayabusa 197le ha jól informálodtam.
Durva 1 le erösebb a zx14 nemsemmi.
Legalábbis ha a suzuki-motor -on annyit írnak.
Enyém "csak" 80le
A v-max a legnehezebb is ha jól emlékszem!
25kw van a forgalmiban és Ak jogsim van!
Igazából azért akarom a fojtó kittet ha ne adj Isten berendelnek KPM vizsgálatra addigra vissza lehet dobatni!
Azt hiszem hogy olyan 5ropi körül mozog!Annyit meg megér!
Folytást?Ne csináld máááááá.Ha akar akkor úgyis beleköt valamibe a rendőr,és ha így,ha úgy de meg is fog büntetni ha rádszáll. Sok rendőr barátom van itt pécsen,és hidd el,ők mondták,ha olyat fogsz ki aki utálja a motorost azzal kötekszik ahol tud( akár autós,akár motoros legyen).Mire van jogsid és mi van a forgalmiba az számít legjobban.Ha már berendel KPM re ellenőrizni akkor már az lessz a legkissebb bajod,mert elötte ha akar akkor már 987687657 forint birságot is kiszab 8millió más miatt is.Amúgy itt azért pécsen engem még soha nem állítottak meg,és nem csesztettek,ha meg megállít és nem ismerem pont akkor udvarias meghunyászkodó vagyok és hagyom hogy legyorsúljon a szolgálati astrával ha akar .
Apropó.Lóerők.Alvics Anti barátom megrendelte a Yamaha midnight star 1800 mellé most az új Yamaha V-maxot.200 Le.A jelenleg gyártott legerősebb széria motor a piacon.A zx14 is csak 198,a K8 busa 190 asszem.Kiváncsi leszek milyen lesz.Állítólag csodaszép és brutális egyben.Bár nekem nem kéne.NEM KAWA ugyanis.
Csak vész esetére!Hátha találkoznék valami kötekedős rendőrrel!
Akkor lehet az lesz még!
Mert a mecsextrémbe sem voltam még!
De ha jön Coky akkor ő vezet minket!
Folytást? Szó sem lehet róla....elég a gyári környezetvédelmi meg a többi szar tiltás....tuning kell
Nincs messze...pár km. Mecsextrém park után Ha gázos akkor találkozhatunk előtte a városban vhol
Nekem is be kell szereznem egy fojtó kittet a mocihoz még!
A 6 óra okés!
Pécstől mennyire van a pihenő?
Egyenlőre nem tom merre van!
A tv-tornyot vágom!
Netről fog menni,úgy alegegyszerűbb Megfickósodik majd tőle a Bucska
Nem tudnak rendelni sem?Furi.A Szösziéknél voltál (Szabó motorsport?)?Pedig nem volt még olyan amit nem tudtak hozni vagy rendelni.Pedig azért igyekszenek teljesíteni a vevő óhaját,akaratát.Netről rendelni valahonnan nem tudsz?
Hogy legyen? Hat körül érkeznénk Pihenőhöz...ha gázos odatalálni,szóljatok,kiokoskodunk vmit