Szia! januÁr elejÉn vettem a vasat ,mÁr kezd ÖsszeÁlni multkor mentem vele eggy kunkort .nem bÍrtam ,lÁmpa els? idom nÉlkÜl gyÍÍÍÍÍ! ja, És Áprilisig ki van vonva a forgalombÓl.megusztam szerencsÉre. mindent sajÁt kezÜleg csinÁlok rajta,addig is ismerkedem vele picit.
Ha gondolo,küld el a számodat a fire_horn@yahoo.com-ra és én fordultával elküdöm az enyémet Ha gondolod holnap rámcsörgetsz és megbeszéljük,ha nem keresel,akkor úgy veszem,hogy odatalálsz. Okés?
Hy kissb.Az király.Akkor jól emlékeztem.Na akkor lehet hogy eladva ha meg tudtok eggyezni és tetszik neki is.Nekem nagyon tetszik,szerintem szép állapotban van.De mondjuk ő dönt az igaz.
Hy fire.Jó vicc.Te gyilkos .Busát tanulómotornak mi ?Nem az ellenségem,hanem haver mondom.Amúgy ő is szeretne jönni holnap velem mert ha megveszi a mocit akkor eltökélt túrázóként szeretne velünk tartani.Amit meg most te ajánlottál neki a busával kapcsolatban az kb számára 10 mp élmény és utána csak sötét kép és eszméletvesztés .
Amúgy elmondanám 2 hete csütörtökön megbeszéltük elviszem 1 karikát valamerre.Másnap pénteken pécs-pécsvárad-pécs út után térdre borúlt a vasam elött és majdnem sírva fakadt hogy neki motor kell az élete árám is.Csütörtökön még azt bizonygatta,magyarázta hogy csak egy motor a motor,mi abban a jó.Azóta 7 napból 5 napot motor kereséssel töltünk.És nem túlzok olyan mint egy 5 éves gyerek amikor nézegetjük a motorokat és remeg a keze mikor találunk végre valami szépet.De komolyan.Motorbuzi lett 50 km alatt.
El is mentettem!
Roli! nézem.
Na akkor rögtön dobom a mailt!
képen ált jol néznek ki a mocik
ha már képeszarul nézki egy motor akkor gáz van
Lehet jó lenne a Steelhorse-os tali!
Akkor azért leszünk néhányan!
Amúgy elmondanám 2 hete csütörtökön megbeszéltük elviszem 1 karikát valamerre.Másnap pénteken pécs-pécsvárad-pécs út után térdre borúlt a vasam elött és majdnem sírva fakadt hogy neki motor kell az élete árám is.Csütörtökön még azt bizonygatta,magyarázta hogy csak egy motor a motor,mi abban a jó.Azóta 7 napból 5 napot motor kereséssel töltünk.És nem túlzok olyan mint egy 5 éves gyerek amikor nézegetjük a motorokat és remeg a keze mikor találunk végre valami szépet.De komolyan.Motorbuzi lett 50 km alatt.