218kg van a forgalmimban!
Úgy imádom ezt a gépet ahogy van!
Amikor megláttam a hírdetést a neten nem hittem el hogy 25kw-os,felhúzott Micron dob,magyarországi!
Azt hittem csak álmodom!
Jah ez a 218nekem is soknak tűnik egy nakedhoz képest....deh legalább van benne anyag ....deh akárhányszor meg nézem a képeid Roli...beindul a nyálelválasztásom arra a felhúzott mikronra
Jah értem, azt hittem a teljesítményre gondolsz! Mert mondjuk én úgy vagyok vele,hogy olyan hogy kezelhetetlen teljesítmény nincs.....csak hozzá nem értő lovas Jah úgy mondjuk egyszereü ha nem vagy cula....mondjuk a kawámon én is szeretnék egy jó20centivel kissebb lenni me a 192centimmel....meg kell húznom magam rendesen a picikén
Ő meg nem mer.Nem is tartjuk velük a kapcsolatot amióta asszony tesóját lecsaptam anyósnak meg ugyanakkor megigértem hogy szétcsapom és elásom a mecseken.Nagy volt az arcuk kicsit,és nem kultiváltam.Mikor megtudta be rájuk vagyok gerjedve a tesója a verés elött 2 napig nem ment haza mert minden nap 2 óránként kerestem.De kitartó voltam.Megbánta utána már a nagy arcát a köcsögje.
Nah szuper! Kawán kívül az egyetlen motor fajta amiből még kellene....imádoma thunderace-t meg a thundercatot is! A zzr-en kívül ezek a motorok elég nagyok nekem....nem ám olyan alacsonyak mint a msotaniak
Sőt továbbmegyek.Firehorn faterjának is kawa van (636).Úgyhogy Firehorn is 66,6 % ban kawás (de megbocsátjuk neki a suzit mert nem alap,hanem azért sólyom-és ezt is ki kell próbálni szerintem is egyszer)
Jó lesz ha ezután is megválogatom a szavaimat!
Terrorban tartod az egész családot!
Úgy imádom ezt a gépet ahogy van!
Amikor megláttam a hírdetést a neten nem hittem el hogy 25kw-os,felhúzott Micron dob,magyarországi!
Azt hittem csak álmodom!
Nekem így pont jó!
Nekem ez a 218kg-os gép bőven elég!Erőre is!
Meg a 174cm-s magasságomhoz is tökéletes!
A busa az busa!
De nekem az már nagy gép lenne!
Az egyik képemen az ő mociaik is rajta vannak!
KAWA két tűz között!
Az anyós sem szivatott még meg? ?
De tökös gyerekeknek mindenképp!
Firehorn barátunknak is zöld a szíve!
Csak tett egy kis kitérőt!
Szulta is rájön idővel hogy a zöld az igazi!