Busám eladó gyorsban csak neki most 1,5-ért vihető Ezt nem növi ki,pláne ha megéli vele a júliust Fater 636-osa is ugyanennyiért vihető. Keressetek neki vmi jó kis gépet aztán hozd be a csapatba
Roli! Királyság!
Hy skacok.
Nem tud valaki eladó mocit?Haverom szeretne venni gyorsba egy kb 500 ccm as körüli vasat.Első mocija lessz,ennél nagyobb öngyilkosság lenne részére,kissebbet viszont én nem nagyon alánlanák neki mert ha most megveszi áprilisra kinövi a pld 125 ös teljesítményét (tapasztalat ).Most nem vagyok biztos benne de mintha itt a fórumon is árulja valaki a paripáját.-Talán kissb barátunk.Vagy tévedem,akkor bocsi kissb,de lusta vagyok most visszakeresgélni pontoson mi is van.
Amúgy helyzet barátaim?
Hallod Szulta! Navigáció nem hiszem,hogy odavisz,mert a hely nincs a térképen,nincs utca sem házszáma Szívesen elkalauzollak titeket kingston! olyan aranyos kis dekoros csajt ismertem most meg,hogy még... utánakérdezek.
Én vagyok,csak közben járkálok ide-oda
Hahó! Hol vagytok emberek? Tán nem a koplalástól ájultatok el?
Firehorn érdeklődnék, hogy hő álló matricát tudtok e csinálni? Kipuffra kéne Ezen kívül carbonosat tudtok-e? Danke
Hi all!
ööö éntutko nyomok egykét pizzát aszem mostantol kezdemis a koplalást!
van navigáció megmutatom Rolinak elvileg azzal odatalálunk gond nélkül legalábbis remélem
Multkor sem raktalak ki!
jaja én...
Énis 100% hogy jövök ha félúton nem dob ki Roli az autóból
Remélem Ő is jön mindenképp!
Jól emlékszel!Kissb árulja a vasat!
Holnap jössz Te is Maistro? ?
Roli! Királyság!
Nem tud valaki eladó mocit?Haverom szeretne venni gyorsba egy kb 500 ccm as körüli vasat.Első mocija lessz,ennél nagyobb öngyilkosság lenne részére,kissebbet viszont én nem nagyon alánlanák neki mert ha most megveszi áprilisra kinövi a pld 125 ös teljesítményét (tapasztalat ).Most nem vagyok biztos benne de mintha itt a fórumon is árulja valaki a paripáját.-Talán kissb barátunk.Vagy tévedem,akkor bocsi kissb,de lusta vagyok most visszakeresgélni pontoson mi is van.
Amúgy helyzet barátaim?
Coky szerintem olyan 16:30-16:45körül indulunk!
Ma este akartam írni wiwen ha nem jelentkeztél volna!
Üdv Coky!
Holnap jössz Te is?
Én vagyok,csak közben járkálok ide-oda
Firehorn érdeklődnék, hogy hő álló matricát tudtok e csinálni? Kipuffra kéne Ezen kívül carbonosat tudtok-e? Danke
Ha ma este kihagyod a gyöngyhagymázást akkor tuti lecsúszik egy-két pizza!
ööö éntutko nyomok egykét pizzát aszem mostantol kezdemis a koplalást!
van navigáció megmutatom Rolinak elvileg azzal odatalálunk gond nélkül legalábbis remélem
Az Árkádot,Mc Drivet,Steelhorse-ot vágom!
+a nagyobb helyeket!