Szép idők. Henzsi hozta a szokásost Brian begyorsult , Dér Zoli érzi az 1000-est , tőled az 1.58 az nem az igazi (én ennek is örülnék). A Bérczrczi gyerek meg ne rohangáljon a pályán ötvenötöket.
Akkor mi meg holnap este lelépünk a Slovakiaringre
Akinek van még kedve 1 napra (péntek vagy szombat) kint leszünk jopáran 2 napig.
Akár holnap a Phönix után is át lehet jönni, hiszen super a hotelünk Dunaszedahelyen.
Ennyien vagyunk már:
Szász Csaba Freitag+Samstag
Lovasi András Freitag+Samstag
Pál Tamás Freitag+Samstag
Sustyák Antal 1 oder 2 tage
Ungvári Péter 1 oder 2 tage
Adorján Tamás Freitag
Kisbán Gabor Freitag
Veres Norbi Freitag
Dunlop open 1. henzsi 1.55.3 2. brian 1.55.9 3. dér 1.56.0 4. éN 1.58 valamennyi :-(. 5 toth levi. bérczi elesett a sikánból ki de tudtommal ment egy 1.55.7 t. Ennyi infom van.
Szia Imi!
...a sajátomat csúsztattam meg. A tiédet a bátyus vette meg. ERing sikán utáni jobbosban...a szombati kánikulában volt egy pár csepp eső de az elég volt hogy eldobjam. Hiába slick pici esőnél is marhára csúszik.
Eladó néhány darab új Metzeler Rennsport papucs nagyon akciós áron!
120/70R17 22.000 Ft.
180/55R17 32.000 Ft.
Párban: 52.000 Ft. (!)
Vasárnap a Hringen megtaláltok.
Ha valakit érdekel ide írjon: imre79@citromail.hu
Utánna meg beköltözött a bugi a kezedbe!
O.B-D.T.
Akkor mi meg holnap este lelépünk a Slovakiaringre
Akinek van még kedve 1 napra (péntek vagy szombat) kint leszünk jopáran 2 napig.
Akár holnap a Phönix után is át lehet jönni, hiszen super a hotelünk Dunaszedahelyen.
Ennyien vagyunk már:
Szász Csaba Freitag+Samstag
Lovasi András Freitag+Samstag
Pál Tamás Freitag+Samstag
Sustyák Antal 1 oder 2 tage
Ungvári Péter 1 oder 2 tage
Adorján Tamás Freitag
Kisbán Gabor Freitag
Veres Norbi Freitag
600?
Atom tudom nyerte a 750-et esés ellenére
...a sajátomat csúsztattam meg. A tiédet a bátyus vette meg. ERing sikán utáni jobbosban...a szombati kánikulában volt egy pár csepp eső de az elég volt hogy eldobjam. Hiába slick pici esőnél is marhára csúszik.