Ebből is látszik mocsida analfabéták gyülekezete ez az SST600 meg a Stock1000. Eszem f.szom megáll. Két ilyen fakezű csávó mint Ti ilyene előkelő helyen lenne? Nem hiszem el!
Szép volt filyúúúk.
Tompi, jó hireim vannak:
Ma egész nap ment az AA mezönye Slovakiaringen, bizony Tompi ideje iszonyat jo: ma SST600 ban 5. legjobb lenne, SSP ben pedig 6. legjobb lenne
még az én idöm is elég lenne a 10. helyre az Stock ezerben
Sonaj-1.
Végeztem! Úgy , hogy a jövő heti program: 7.-én H.ring 8.-án P.ring.
Kezdődik!
Remélem találkozunk,- és nem csak veled, hanem az összes többi motoros barátommal aki aggódtak, izgultak és segítettek
Itt ezen a fórumon is szeretnék mindenkinek köszönetet mondani. Köszönöm barátaim!
Jó lenne ha Te is összekapnád magad aztán csinálnál az asszonyodnak egy porontyot. Vagy csupán baráti szivességként elintézzem neked? Ígérem nem fogom élvezni.
LX
Szép volt filyúúúk.
Ma egész nap ment az AA mezönye Slovakiaringen, bizony Tompi ideje iszonyat jo: ma SST600 ban 5. legjobb lenne, SSP ben pedig 6. legjobb lenne
még az én idöm is elég lenne a 10. helyre az Stock ezerben
A farok idom festése változott ,- na abban is lehet majd gyönyörködni
Új a farok rész
Végeztem! Úgy , hogy a jövő heti program: 7.-én H.ring 8.-án P.ring.
Kezdődik!
Remélem találkozunk,- és nem csak veled, hanem az összes többi motoros barátommal aki aggódtak, izgultak és segítettek
Itt ezen a fórumon is szeretnék mindenkinek köszönetet mondani. Köszönöm barátaim!
Mindíg kiröhögsz mindenkit.